Nagyböjt 4. vasárnap

2012. március 18.

- A tartós-élelmiszer gyűjtést még egy héttel meghosszabbítjuk. Isten fizesse meg adományaikat, a rászorulók nevében is!

- A hétvége teljes perselybevételét a templombővítésre különítjük el. Köszönjük a sok nagylelkű felajánlást, ami eddig érkezett hozzánk! Adományaikat már csekken is eljuttathatják erre a célra. A csekkszelvény megtalálható a verandán és a sekrestyében szentmisék előtt és után, valamint az irodai órák alatt.

- Hétfőn, Szent József ünnepe, szentmise reggel 7 órakor. Szent József hetében, városunk templomaiban egész napos szentségimádás lesz. A mi plébániánkra szerdán, március 21-én kerül sor, liturgikus rend a szokott időpontok szerint. Kérjük, a sekrestyében iratkozzanak fel, akik 1-1 szentórát vállalni tudnak. Köszönjük!

- A jövő hétvégén óraátállítás, (egy órával előre kell állítani az órákat), ezzel elkezdődik a nyári időszámítás. A szentmisék időpontjaiban ez nem jelent változást!

- Szeretettel várjunk minden kedves Testvérünket a nagyböjti lelkigyakorlatunkra, mely március 23-25-ig lesz templomunkban. A lelkigyakorlat vezetője Kondás Sándor, görög katolikus paróchus lesz.

- Április 14-én, szombaton, egész napos zarándoklatot szervezünk, Celldömölk – Veszprém – Magyarpolány – Sümeg templomainak, nevezetességeinek megtekintésével. Részvételi díj: 3.500.Ft/fő. Jelentkezni személyesen, az összeg befizetésével lehet irodai órákban, illetve a szentmisék után.
 

Minden kedves Testvérünknek áldott nagyböjti időt kívánunk!

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben