Advent 2. vasárnapja

2022. december 2.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. december 4.

- Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat. A reggeliknél történő segédkezésre és reggelik felajánlására segítő önkéntesek jelentkezését várjuk a sekrestyében!

- Még a mai napon (december 4.) fogadjuk a tartós élelmiszer felajánlásokat, amiket a következő héten juttatunk el a rászorulóknak.

- Holnap, hétfőn (december 5.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadást tart „A napba öltözött ember” címmel Prohászka Ottokár püspök életéről és munkásságáról a plébánia Hetény termében. Szeretettel hívunk mindenkit!

- Bérmálkozóink számára bérmálási felkészítő oktatást tartok szerdán (december 7.), 17 órakor a Hetény teremben.

- Csütörtökön (december 8.) 17 órakor adventi koncertet tartanak a Hunyadi János Evangélikus Iskola diákjai templomunkban. A belépés díjtalan. Szeretettel várunk mindenkit!

- A pásztorjáték próbája szombaton (december 10.), 9 órakor lesz itt, a templomban.

- Jövő szombaton (december 10.) este a Biblia kör végzi a gyertyagyújtást.

- Jövő vasárnap (december 11.), 18 órakor tartja templomunk Julianeum Énekkara adventi-karácsonyi hangversenyét templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját karácsony előtt, kérem, hogy december 11-ig jelezze. A látogatás ideje: december 12. (hétfő).

- Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására; a Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, illetve az egyházközségi hozzájárulás is befizethető.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben