Advent 1. vasárnapja

2022. november 25.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. november 27.

- A Karitász támogatására 82.500Ft. adomány gyűlt össze. Hálásan köszönjük!

- Köszönöm a kedves Híveknek, hogy sokan meghallották és jó szívvel fogadták a hívó szót és eljöttek adventi lelkigyakorlatunkra! Hálásan köszönöm a kedves Testvéreknek a sütemény felajánlásokat, és házas csoportunknak a lelkigyakorlat szervezését!

- Adventben, hétfőtől péntekig, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmisék, mely után reggelire hívjuk a diákokat. A reggeliknél történő segédkezésre és reggelik felajánlására segítő önkéntesek jelentkezését várjuk a sekrestyében!

- A héten elsőpéntek lesz, a betegekhez és az idősekhez a szokott módon megyek.

- A pásztorjáték próbája szombaton (december 3.), 9 órakor lesz itt, a templomban. Várjuk azokat a diákokat, akik szívesen részt vállalnának benne!

- Jövő szombaton (december 3.) a Rózsafüzér társulat végzi a gyertyagyújtást.

- Lelkigyakorlatunk miatt az Apor Vilmos liturgikus kör ugyancsak jövő szombaton (december 3.), 19 órakor lesz a Hetény teremben. Témánk: a szentmise liturgiája. Szeretettel várom az érdeklődőket!

- A mai naptól jövő vasárnapig (november 27-december 4.), az elmúlt évekhez hasonlóan tartós, élelmiszer-gyűjtést tartunk a plébánián, hétköznap 8 és 14 óra között; hétvégén, valamint a szentmisék előtt és után az adományok elhelyezhetők altemplomunk folyosóján is.

- Az idei évben 9. osztályos tanulók jelentkezését várom bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánián lehet. Bérmálkozóink számára bérmálási felkészítő oktatást tartok december 7-én (szerda), 17 órakor a Hetény teremben. A bérmálási adatlapok átvehetők a sekrestyében.

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját karácsony előtt, kérem, hogy december 11-ig jelezze itt, a sekrestyében, vagy a plébánia irodájában. A látogatás ideje: december 12. (hétfő).

- Rákász Gergely koncertorgonista karácsonyi koncertet tart templomunkban december 20-án (kedd) 18 órakor. Jegyek korlátozott számban elővételben vásárolhatók hivatali időben plébániánk irodájában.

- Az agyagosszergényi Közi Horváth József Népfőiskola pályázatot hirdet „Mit tanít a kereszt?” címmel. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- A sekrestyében lehetőség van jövő évi egy lapos naptár megvásárlására; a Hetény teremben szentmisék már előjegyeztethetők a jövő évre, illetve az egyházközségi hozzájárulás is befizethető.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben