Évközi 19. vasárnap

2014. augusztus 8.

- Az elmúlt vasárnap összesen 126.990 Ft-ot és egy 1.000 Ft-os Erzsébet utalványt adományoztak a kedves Hívek templomunkban. Ebből 21.950 Ft-ot és az utalványt a helyi Karitász céljaira szántak, a rászoruló gyerekek, családok iskolakezdési támogatásához. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Augusztus 15-én és 20-án, Nagyboldogasszony főünnepén és Szent István királyunk, Magyarország fővédőszentjének ünnepén délelőtt az ünnepi, vasárnapi szentmisék rendje lesz érvényben templomunkban. Tehát mindkét ünnepnapon lesz diákmise is, melyre nagy szeretettel hívjuk és várjuk gyermekeinket, fiataljainkat! Azoknak, akik 15-én is dolgoznak, külön is ajánljuk 14-én a csütörtök esti vigíliás szentmisét, hiszen ez az előesti szentmise is már érvényes az ünnepre, illetve az ünnep napján 15-én ugyancsak este, 17:45-kor tartott szentmisét. Az esti misék mindkét ünnepen a Szent Margit templomban lesznek, a Villa sori Nepomuki Szent János kápolnában csak vasárnaponként van 17 órakor szentmise.

- Ma a vendégmisék sorában a soproni Városplébánia Szent Mihály Temploma következik, a délelőtti fél 10-kor kezdődő szentmisében mutatjuk be új templomunkat, Horváth Imre atya meghívására. Szent Margit templomunkban a fél 10-es diákmisét Kaposi Gábor atya celebrálja.

- Augusztus 16-án és 17-én, jövő hétvégén vendégünk lesz Molnár János atya, a Szombathely-Olad-i városrész templomának építője. Az ünnepi szentmisékre mindenkit szeretettel várunk J A hétvége teljes perselybevételét a templomépítésre különítjük el.

- Nyár végéig meghosszabbítottuk a tégla adomány lehetőségét templomunk építéséhez: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

- Augusztus 14-én, 15-én és 20-án a plébániai iroda zárva tart, 21-én csütörtöktől a szokott rend szerint ismét örömmel várjuk a kedves Testvéreket!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben