Évközi 18. vasárnap

2014. augusztus 1.

- Az elmúlt vasárnap összesen 179.475 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek templomunkban. A vendégmise-sorozat keretében Fertőd, Fertőszéplak és Sarród templomaiban pedig 305.255 Ft-ot ajánlottak fel a templomépítés befejezéséhez. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Ezen a hétvégén az állópersely bevételét a helyi Karitász céljaira fordítjuk, a rászoruló gyerekek, családok iskolakezdési támogatásához adhatunk segítséget.

- Ma elsővasárnap a délelőtti szentmiséken Balogh Tibor atya Nagybajcs, Vámosszabadi és Kisbajcs plébánosa, aki misézik templomunkban a Szigetközben, Szőgyén épít új templomot. Minden kedves Testvérünket szeretettel várunk :-)

- Augusztus 8-án, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- A jövő vasárnap a vendégmisék sorában a soproni Városplébánia Szent Mihály Temploma következik, a délelőtti fél 10-kor kezdődő szentmisében mutatjuk be új templomunkat, Horváth Imre atya meghívására.

- Nyár végéig meghosszabbítottuk a tégla adomány lehetőségét templomunk építéséhez: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

 „Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik fáradtak vagytok, és terhek alatt görnyedtek: én felüdítlek titeket! Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és
alázatos szívű - és nyugalmat talál lelketek. Mert az én igám édes, s az én terhem könnyű.”


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben