Évközi 17. vasárnap

2014. július 25.

- Az elmúlt héten összesen 286.005 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, melyből a 141.675 Ft-ot a bánfalvi hegyi-templomban gyűjtöttek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg! Jövő vasárnap az állópersely bevételét a helyi Karitász céljaira, a rászorulók megsegítésére különítjük el.

- Ma július 27-én, délelőtt Fertődön, Fertőszéplakon és Sarródon folytatódik a vendégmise-sorozat épülő templomunk bemutatkozásával, ezért a szentmiséket nálunk Tóth Miklós atya, Fertőd-Eszterháza és Fertőszéplak plébánosa mutatja be.

- Augusztus 1-jén elsőpénteken látogatom a betegeket. Az esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Augusztus 3-án, jövő vasárnap délelőtt Balogh Tibor "kápolnaépítő-atya" celebrálja a szentmiséket, aki Nagybajcs és Vámosszabadi plébánosa. Mindenkit szeretettel várunk :-)

- A nyár végéig nem lesz hétfő reggel szentmise Szent Margit templomban.

- Nyár végéig meghosszabbítottuk a tégla adomány lehetőségét templomunk építéséhez: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!
 
 „Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik fáradtak vagytok, és terhek alatt görnyedtek: én felüdítlek titeket! Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és alázatos szívű - és nyugalmat talál lelketek. Mert az én igám édes, s az én terhem könnyű.”


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben