Évközi 15. vasárnap

2014. július 11.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 83.010 Ft volt. Ebből az állóperselybe 20.540 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek a helyi Karitász céljaira, a rászorulók segítésére. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Hétfő reggel a nyár végéig nem lesznek szentmisék templomunkban.

- Július 16-án búcsút járunk gyalogos zarándoklat keretében, Kármel-hegyi Boldogasszony tiszteletére. Az ünnepi szentmise Bánfalván este 6 órakor kezdődik, a Szent Margit Plébánia székelykapujától délután fél 5-kor indulunk gyalogosan. Templomunkban ezen a napon nem lesz semmilyen lelki program.

- Július 20-án, jövő vasárnap a 11 órás "templomépítő-vasárnapi" szentmisét Laposa Norbert atya, Balatonalmádi segédlelkésze mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk :-) A hétvége teljes perselybevételét a templomépítésre különítjük el.

- Július 26-án, szombaton autóbuszos zarándoklatra indulunk a Csallóközbe. Az egész napos program része Somorja, Nagymagyar, Bacsfa, Gelle templomainak, kegyhelyeinek megtekintése. Részvételi díj 4.450 Ft, mely tartalmazza a biztosítást is. Jelentkezés a plébánián irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- A nagy érdeklődésre való tekintettel július 31-ig meghosszabbítottuk a tégla adomány lehetőségét templomunk építéséhez: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

- Még lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Előre jelezzük, hogy július 23-án szerdán áramszünet miatt a plébániai iroda zárva tart.

A nyári szabadságukat töltőknek, a pihenni vágyó Testvéreknek Jézus szavaival kívánunk testi-lelki feltöltődést:
„Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik fáradtak vagytok, és terhek alatt görnyedtek: én felüdítlek titeket! Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és alázatos szívű - és nyugalmat talál lelketek. Mert az én igám édes, s az én terhem könnyű.”


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben