Évközi 15. vasárnap

2014. július 11.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 83.010 Ft volt. Ebből az állóperselybe 20.540 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek a helyi Karitász céljaira, a rászorulók segítésére. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Hétfő reggel a nyár végéig nem lesznek szentmisék templomunkban.

- Július 16-án búcsút járunk gyalogos zarándoklat keretében, Kármel-hegyi Boldogasszony tiszteletére. Az ünnepi szentmise Bánfalván este 6 órakor kezdődik, a Szent Margit Plébánia székelykapujától délután fél 5-kor indulunk gyalogosan. Templomunkban ezen a napon nem lesz semmilyen lelki program.

- Július 20-án, jövő vasárnap a 11 órás "templomépítő-vasárnapi" szentmisét Laposa Norbert atya, Balatonalmádi segédlelkésze mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk :-) A hétvége teljes perselybevételét a templomépítésre különítjük el.

- Július 26-án, szombaton autóbuszos zarándoklatra indulunk a Csallóközbe. Az egész napos program része Somorja, Nagymagyar, Bacsfa, Gelle templomainak, kegyhelyeinek megtekintése. Részvételi díj 4.450 Ft, mely tartalmazza a biztosítást is. Jelentkezés a plébánián irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- A nagy érdeklődésre való tekintettel július 31-ig meghosszabbítottuk a tégla adomány lehetőségét templomunk építéséhez: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

- Még lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Előre jelezzük, hogy július 23-án szerdán áramszünet miatt a plébániai iroda zárva tart.

A nyári szabadságukat töltőknek, a pihenni vágyó Testvéreknek Jézus szavaival kívánunk testi-lelki feltöltődést:
„Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik fáradtak vagytok, és terhek alatt görnyedtek: én felüdítlek titeket! Vegyétek magatokra igámat, és tanuljatok tőlem, mert én szelíd vagyok és alázatos szívű - és nyugalmat talál lelketek. Mert az én igám édes, s az én terhem könnyű.”


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben