Évközi 14. vasárnap

2014. július 4.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 92.360 Ft volt. Ebből 31.250 Ft-ot adományoztak a templomépítésre. Ma pedig az állópersely bevételét a helyi Karitász céljaira, a rászorulók segítésére különítjük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- Holnap reggel 6.45-kor kezdődik a szentmise a zarándoklatra induló Házas csoport tagjaival.

- Július 11-én, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Július 26-án, szombaton autóbuszos zarándoklatra indulunk a Csallóközbe. Az egész napos program része Somorja, Nagymagyar, Bacsfa, Gelle templomainak, kegyhelyeinek megtekintése. Részvételi díj 4.450 Ft, mely tartalmazza a biztosítást is. Jelentkezés a Szent Margit plébánián irodai órák alatt vagy szentmisék után.

- A nagy érdeklődésre való tekintettel július 31-ig meghosszabbítottuk a tégla adomány lehetőségét templomunk építéséhez: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

- Még lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Holnap hétfőn a plébániai iroda zárva tart. Szerda délután 2-től ismét szeretettel várjuk a kedves Testvéreket.
 
A nyári szabadságukat töltőknek, a pihenni vágyó Testvéreknek a vasárnapi evangélium szavaival kívánunk testi-lelki fejlődést!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben