Évközi XVI. vasárnap

2022. július 15.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. július 17.

- Hálásan köszönjük a kedves Hívek felajánlásait a Péter-fillér gyűjtés (64.200 Ft.) alkalmával!

- A Nepomuki Szt. János kápolna villámkár utáni helyreállítása és takarítása megtörtént, amiért hálás köszönetemet fejezem ki Zambó Alajos, Badicu Róbert, Horváth Lajos, Kapui Gyula és Kapui Szilárd uraknak, valamint a takarításban segítő asszonyoknak! A szerdai szentmisénk már a kápolnában lesz.

- Pénteken (július 22.) 18 órakor a bánfalvi Szt. Mária Magdolna templom búcsúja lesz, ezért templomunkban nem lesz szentmise. Németh Attila atya, az elmúlt évekhez hasonlóan szeretettel vár mindnyájunkat a búcsúra.

- Jövő vasárnap lesz a nagyszülők és idősek világnapja. Szombaton és vasárnap, a szentmisék végén áldásban részesítem őket.

- Szeptember 3-án 10 órakor jubiláló házaspárok hálaadása lesz a győri Püspökvár udvarában. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben augusztus 5-ig.

- Sokan értesültek már róla, hogy Németh Antal kópházai plébániai kormányzó úr nyugalomba vonulásával, augusztus 1-től Harka lelkipásztori ellátására kért fel megyéspüspök úr. Ez az új lelkipásztori feladat templomunk liturgikus rendjét is érinti: augusztus 1-től templomunkban megszűnik a vasárnap 8 órai szentmise, mivel ebben az időpontban Harkán mutatok be szentmisét. A változás a többi szentmise időpontját egyelőre nem érinti. Azokat, akik a 8 órai szentmisére szoktak jönni, tisztelettel és szeretettel kérem, hogy válasszanak maguknak a többi időpontban kezdődő szentmisék közül megfelelőt, egyúttal köszönöm a kedves Hívek megértését!

- Még lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben