Szent Péter és Szent Pál apostolok főünnepe

2014. június 27.

- Hálásan köszönjük mindazok önzetlen segítségét, akik bármi módon hozzájárultak az Úrnapi körmenet előkészítéséhez és lebonyolításához :-)

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 82.000 Ft volt. Ebből 31.160 Ft-ot adományoztak a templomépítésre. Ma van az úgynevezett „Péter-fillér” gyűjtés, az Apostoli Szentszék világméretű misszióinak javára. Jövő vasárnap pedig az állópersely bevételét a helyi Karitász céljaira, a rászorulók segítésére különítjük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg!

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom beteg és idős Testvéreinket. A szentmise előtt egy órával a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz, alatta gyónási lehetőség.

- Holnap reggel 7 órakor, kedden Sarlós Boldogasszony ünnepén pedig 6.30-kor lesz ünnepi szentmise, a Mariazellbe induló gyalogos zarándokaink útra bocsátásával. Kísérjük őket a hét folyamán buzgó imáinkkal! Július 5-én, szombaton reggel 6 órakor indul az autóbusz a zarándokokért, még 16 fő számára van hely. Az utazás költsége 4000 Ft, melyet majd a visszafele úton a buszon szednek össze (forintban). Szeretettel várják a kedves Testvéreket!

- Szintén július 5-én lesz a soproni kármelita templomban 15 órakor a városfelajánló elsőszombati szentmise. 14 órakor az Erzsébet kerttől engesztelő gyalogos zarándoklat indul, rózsafüzér imával.

- A Magyar Schönstatt Család szeretettel hív és vár mindenkit Óbudavárra 2014. július 5-én, szombaton az óbudavári Schönstatt-kápolna alapkőletételének 10. és a nemzetközi Schönstatt Mozgalom alapításának 100. évfordulója alkalmából megrendezendő ünnepségére. 10 órakor az ünnepi szentmisét Bíró László püspök atya mutatja be.

- A nagy érdeklődésre való tekintettel július 31-ig meghosszabbítottuk a tégla adomány lehetőségét templomunk építéséhez: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

- Már lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben