Szentháromság vasárnapja

2022. június 10.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. június 12.

- Júniusban, a szentmisék előtt ¼-ed órával a Jézus Szíve litániát imádkozzuk a világ békéjéért.

- A szerdai szentmise itt, a templomban lesz.

- Jövő vasárnap (június 19.) Úrnapja. Ezen a napon templomunkban két szentmise lesz: 8 és 11 órakor. Az úrnapi körmenet a 8 órai szentmise után lesz. Szeretettel hívjuk a kislányokat, különösen is az elsőáldozókat, akik virágot hinthetnek a körmentben. Kérjük, hogy kis kosarakat is hozzanak magukkal! A virághintéshez szeretettel kérünk a kedves Hívektől virágszirmokat (csütörtök, péntek, szombat: hittanterem). Szombaton (június 18.), 15 órára férfiak jelentkezését várjuk zöldgally-gyűjtéshez az úrnapi sátrakhoz. Aki tud, ágnyeső ollót és fűrészt hozzon magával. Jövő vasárnap reggel 5 órai kezdettel férfiak, 6 órai kezdettel hölgyek segítségét kérjük az úrnapi sátrak felállításához és feldíszítéshez.

- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket vasárnaponként a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben