Úrnapja, Krisztus szent teste és vére főünnepe

2014. június 20.

- Az elmúlt hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítottuk, 157.200 Ft-ot és 65 €-t. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Jövő vasárnap lesz az úgynevezett „Péter-fillér” gyűjtés, az Apostoli Szentszék világméretű misszióinak javára.

- Egész nyár folyamán szeretettel várjuk a gyerekeket és a fiatalokat, különösen is a ½ 10-es szentmisékre június 29-től szeptemberig. A nyár folyamán nem lesz „mocorgók miséje”, ahogy közösségeink rendszeres összejövetele is szünetel az iskolakezdésig!

- Június 24-én, kedden Keresztelő Szent János születésének ünnepén búcsúi szentmise lesz 18 órakor a bécsi úti Keresztelő Szent János Templomban, melyre gyalogzarándoklatot szervezünk. Indulás: 16:30-kor a Szent Margit Plébániától.

- Még lehet jelentkezni mariazelli buszos zarándokútra. Indulás: július 5-én szombaton reggel 6 órakor. A gyalogos zarándokcsoporttal közös szentmise. Az utazás költsége 4000 Ft, melyet majd a visszafele úton a buszon szednek össze (forintban).

- A nagy érdeklődésre való tekintettel június 30-ig meghosszabbítottuk a tégla adomány lehetőségét templomunk építéséhez: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

- Június 28-án, szombaton 16 órakor lesz Kovács Gergő újmiséje a Szent György Templomban.

- Június 29-én, vasárnap 9:30-kor Friedl Mihály mutatja be gyémántmiséjét a Szent Mihály Templomban. Szeretettel várják a kedves Testvéreket!

- Már lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben