Úrnapja, Krisztus szent teste és vére főünnepe

2014. június 20.

- Az elmúlt hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítottuk, 157.200 Ft-ot és 65 €-t. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Jövő vasárnap lesz az úgynevezett „Péter-fillér” gyűjtés, az Apostoli Szentszék világméretű misszióinak javára.

- Egész nyár folyamán szeretettel várjuk a gyerekeket és a fiatalokat, különösen is a ½ 10-es szentmisékre június 29-től szeptemberig. A nyár folyamán nem lesz „mocorgók miséje”, ahogy közösségeink rendszeres összejövetele is szünetel az iskolakezdésig!

- Június 24-én, kedden Keresztelő Szent János születésének ünnepén búcsúi szentmise lesz 18 órakor a bécsi úti Keresztelő Szent János Templomban, melyre gyalogzarándoklatot szervezünk. Indulás: 16:30-kor a Szent Margit Plébániától.

- Még lehet jelentkezni mariazelli buszos zarándokútra. Indulás: július 5-én szombaton reggel 6 órakor. A gyalogos zarándokcsoporttal közös szentmise. Az utazás költsége 4000 Ft, melyet majd a visszafele úton a buszon szednek össze (forintban).

- A nagy érdeklődésre való tekintettel június 30-ig meghosszabbítottuk a tégla adomány lehetőségét templomunk építéséhez: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

- Június 28-án, szombaton 16 órakor lesz Kovács Gergő újmiséje a Szent György Templomban.

- Június 29-én, vasárnap 9:30-kor Friedl Mihály mutatja be gyémántmiséjét a Szent Mihály Templomban. Szeretettel várják a kedves Testvéreket!

- Már lehet intézni a második féléves újság előfizetéseket, a szentmisék után a verandán.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben