Húsvét 4. vasárnapja

2022. május 6.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. május 8.

- Májusban, a szentmisék előtt ¼-ed órával a májusi litániát imádkozzuk.

- Ma 18 órakor, a „Bach mindenkinek” című barokk hangverseny lesz templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk!

- Ma, Jó Pásztor vasárnapja; papi hivatásokért imádkozunk és a papnevelés céljaira, a Győri Papnevelő Intézet javára gyűjtünk.

- Holnap (hétfő), 18 órakor, a Lőveri Esték keretében dr. Pápai Lajos püspök atya „XII. Piusz pápa és a zsidók” címmel előadást tart a Hetény teremben. Az előadás témája rendkívül izgalmas és sokat vitatott kérdéssel foglalkozik: XII. Piusz pápa miként viszonyult a zsidó-kérdéshez a II. Világháború idején. Püspök atya David Dalin könyvét feldolgozva ad választ a vitás kérdésekre.

- Május 16-án (hétfő) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna búcsúünnepe. Az ünnepi szentmise a kápolnában 18 órakor kezdődik. Szeretettel várjuk a kedves Testvéreket búcsúünnepünkre! Ezen a napon templomunkban nem lesz szentmise!

- Május 22-én (vasárnap) és az azt követő vasárnap (május 29.) elsőáldozások lesznek templomunkban. Ezért mindkét vasárnapon két szentmise lesz templomunkban: az elsőáldozási szentmise 9 órakor kezdődik, utána pedig 11 órakor. Az elsőáldozókat 8:30 órára várjuk a plébániára, a Hetény terembe. Imádkozzunk elsőáldozóinkért!

- A könyvtárszobában szentmisék előjegyeztethetők és befizethető az egyházközségi hozzájárulás.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben