Pünkösdvasárnap

2014. június 8.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 167.370 Ft, valamint egy 1.000 Ft-os Erzsébet utalvány és 200 € volt. A rászorulók segítésére 19.850 Ft-ot különítettünk el, illetve 29.860 Ft-ot a kópházi kegytemplomban adományoztak a kedves Testvérek. A jövő hétvégén a teljes perselybevételt a templomépítésre fordítjuk. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg J

- Holnap, Pünkösdhétfőn lesz egyházközségi családi napunk. Az ünnepi szentmisét Kponor Lawrence újmisés verbita atya mutatja be délelőtt 10-kor. Ezután, a „Család, mint érték” címmel előadás, illetve beszélgetés lesz. A szentmise és az előadások alatt gyónási lehetőség a „Lourdes-i barlang” előtt. Sütemény és innivaló felajánlást szívesen fogadunk. További részleteket a faliújságon olvashatnak.

- Június 11-én, szerdán a szentmise után 18:30-kor szeretettel hívom és várom az egyházközség képviseleti testület tagjait gyűlésre, melyen az úrnapi körmenettel kapcsolatos teendőket beszéljük meg.

- Június 13-án, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Jövő vasárnap, június 15-én, Szentháromság vasárnapján a 11 órakor kezdődő ünnepi szentmisét Smudla Tamás tatai városplébános, az almásfüzítői új templom építője mutatja be. Mindenkit szeretettel várunk!

- Június 15-ig van még lehetőség templomunk építésének további támogatásához: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Társas vállalkozások részére igazolást tudunk adni a tégla és egyéb adományok befizetéséről, ha igénylik. Plébániánk templomépítésre elkülönített bankszámla száma a www.szentmargit.sopron.hu honlapon megtalálható. Részleteket a plébánia irodájában is kaphatnak!
- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben