Nagyböjt 3. vasárnapja

2012. március 11.

- Az elmúlt vasárnap rászoruló Testvéreink javára 22.160. Ft-ot, illetve 1 db ajándékutalványt adományoztak. A következő napokban, hetekben mi is megkezdjük templomunkban a Püspöki Kar által meghirdetett tartós-élelmiszer gyűjtést. Hálásan köszönjük minden kedves Testvérünk jó szándékú adományát!

- A következő hétvégén újra saját templomépítési szándékunkra gyűjtünk. A templombővítésre, az építkezés mielőbbi elkezdéséhez szánt adományaikat már csekken is eljuttathatják hozzánk. A csekkszelvény megtalálható a verandán és a sekrestyében szentmisék előtt és után, valamint az irodai órák alatt. Köszönjük támogatásukat!

- Jövő csütörtökön, március 15-én Nemzeti Ünnepünkön, illetve 16-án pénteken, nincs irodai nyitva tartás. A csütörtöki szentségimádási órát édes magyar Hazánkért ajánljuk fel, mint engesztelő imaórát.

- Péntekenként 16:45-től Rózsafüzér, 17:15-kor keresztúti ájtatosság van templomunkban.

- Március 17-én, szombaton és a jövő vasárnap lesz a győri Könnyező Szűzanya-kegykép búcsúnapja. Részletes programját a hirdetőtáblán olvashatjuk.

- Szent József hetében városunk templomaiban egész napos szentségimádás lesz. A mi templomunkra március 21-én, szerdán kerül sor.

- Ugyancsak ezen a héten, március 23-25-ig tartjuk templomunkban a nagyböjti lelkigyakorlatot. A lelkigyakorlat vezetője Kondás Sándor, görög katolikus paróchus lesz.

- Már előre hirdetjük a kedves Testvéreknek, hogy Húsvét nyolcadában, április 14-én, szombaton, egész napos zarándoklatot szervezünk, Celldömölk – Veszprém – Magyarpolány – Sümeg templomainak, nevezetességeinek megtekintésével. Részleteket a jövő héten hallhatunk, olvashatunk.

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben