Húsvét 6. vasárnapja

2014. május 23.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 172.750 Ft volt, mely összeget teljes egészében a templomépítés költségeire fordítunk. A jövő vasárnap az állópersely bevételét pedig a helyi Karitász céljaira különítjük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat,Isten fizesse meg :-)

- Május 31-én, szombaton egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet. Az esti szentmise után pedig immár hagyományos zarándoklatunk lesz a kópházi kegytemplomhoz, gyalogosan 18:30-kor indulunk, a szentmise 21 órakor kezdődik, melyet az aranymisés Németh Antal atya, Kópháza plébánosa mutat be.

- Közeledik a bérmálás időpontja. A nyolcadik osztályos diákok bérmálkozására június 7-én, szombaton 10 órakor a Szent Imre templomban kerül sor. Imádkozzunk értük, hogy elnyerjék a Szentlélek hét ajándékát!

- Június 9-én, Pünkösdhétfőn idén is lesz egyházközségi családi nap, melynek megrendezéséhez egy sikeres pályázaton keresztül is kapunk segítséget. Az ünnepi szentmisét Kponor Lawrence újmisés verbita atya mutatja be délelőtt 10-kor. Ezután, a „Család, mint érték” címmel előadás, illetve beszélgetés lesz. További részleteket a jövő héttől olvashatnak a faliújságon. A Családi nap a Nemzeti Erőforrás Minisztérium támogatásával és a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet közreműködésével valósul meg.

- Június 15-ig van még lehetőség templomunk építésének további támogatásához: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben