Húsvét 5. vasárnapja

2014. május 16.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 282.850 Ft volt, melyből 143.355 Ft-ot a Szent Imre Templomban adományoztak a kedves Testvérek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Ma az este 5 órás aranymisét Németh Antal atya, Kópháza plébánosa mutatja be, a Villa sori kápolnában. A hétvége teljes perselybevételét a templomépítésre különítjük el.

- Június 9-én, Pünkösdhétfőn idén is lesz egyházközségi családi nap, melynek megrendezéséhez egy sikeres pályázaton keresztül is kapunk segítséget. Az ünnepi szentmisét Kponor Lawrence újmisés verbita atya mutatja be. Részleteket a jövő héttől olvashatnak.

- Május 20-án keddig adónk 1-1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat, illetve Szent Margit Alapítványunkat támogathatják. A Katolikus Egyház technikai száma: 0011, alapítványunk adószáma pedig: 19112941-1-08. Ha támogatnak minket, az óriási segítség nekünk :-)

- Június 15-ig van még lehetőség templomunk építésének további támogatásához: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

- Május 24-én, szombaton lesz a Templomok éjszakája, mottója „Világítsanak, hogy elválasszák a nappalt az éjszakától” Ter 1,14. Szórólapok a kisasztalról elvihetők.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben