Évközi V. vasárnap

2022. február 4.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2022. február 6.

- Pénteken, az esti szentmise keretében kiszolgáltatom a Betegek kenetét itt, a templomban. A hatályos rendelkezések értelmében az veheti fel a betegek kenetét, akinek az élete betegség vagy öregség miatt veszélybe került. Aki szeretné felvenni a szentkenetet, az jelezze szándékát a sekrestyében! A szentség felvétele előtt, szerdán, csütörtökön és pénteken, 17 órától szentgyónási lehetőséget biztosítok.

- Február 14-én (hétfő) 18 órára az elsőáldozás előtt álló gyermekek szüleit szülői értekezletre hívom ide, a templomba.

- A házasság hetét február 13-20. között rendezik meg Sopronban. Február 19-én, 15 órakor a Várisi-parkerdőben házaspárok közösen járják a Házaspárok útját. Minden házaspárt szeretettel hívnak és várnak! Részletek a kihelyezett plakáton olvashatók.

- A Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás, szentmisék előjegyeztethetők, az újság előfizetés is rendezhető.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben