Szent Család vasárnapja

2021. december 24.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. december 26.

- A Keleti Egyházak Kongregációja köszönetét nyilvánította a Győri Egyházmegye hívei felé a 2021. március 29-i szentföldi gyűjtés, a Vatikáni Gazdasági Tanács pedig a 2021. július 13-i Péter-fillér gyűjtés alkalmával felajánlott adományokért. Egyházmegyénk hívei a szentföldi kegyhelyek támogatására 5.713.710 Ft-ot, a Péter-fillér gyűjtés alkalmával 6.361.792 Ft-ot adományoztak.

- Hálás szeretettel köszönöm a kedves Híveknek, hogy kitartóan részt vettek a hajnali szentmiséken! Örömteli és rendkívül felemelő volt számomra is a közös adventi készület. Köszönöm az asszonyoknak, az édesanyáknak, az ételeket felajánlóknak és minden segítőnknek a finom és ízletes reggelik elkészítését és feltálalását! Kívánom, hogy az Úr Jézus jutalmazza gazdagon áldásának bőségével önzetlenségüket!

- Köszönetemet fejezem ki a fenyőfa és a karácsonyfa díszek felajánlóinak, valamint a férfiaknak, akik a fenyőfa kivágásában, szállításában és a templomba történt felállításában segítséget nyújtottak! Köszönöm családcsoportunknak és családtagjaiknak, hogy az elmúlt években megszokott igényességgel végezték fenyőfánk feldíszítését!

- Csütörtökön a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után rövid megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Pénteken (december 31.), 18 órakor kezdődik a hálaadó szentmisénk.

- Január 1-jén Szűz Mária, Isten Anyja parancsolt főünnepe lesz. Templomunkban 10 (!) és 18 (!) órakor lesznek szentmisék.

- December 27-én (hétfő) 18 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe.

- A mocorgók szentmiséje január 8-án lesz legközelebb.

- A háziáldásra készíttetett matricák megáldását január 6-án, Vízkereszt napján végezzük itt, a templomban. A matricák 200 Ft-os áron vásárolhatók meg.

- Plébániánk irodája január 5-ig zárva tart.

- A sekrestyében Karitász falinaptár kapható, a Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás, és szentmisék is előjegyeztethetők a jövő évre, valamint a jövő évi újság előfizetések is rendezhetők.

- Szent Család ünnepe van ma. A szentmise végén a családok megáldását végezzük.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben