Advent 4. vasárnapja

2021. december 17.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. december 19.

- A múlt hétvégi gyűjtésünk alkalmával a kedves Hívek 324.850 Ft-ot és €120 adakoztak. Hálásan köszönjük felajánlásukat, amellyel templomunkat támogatták!

- A héten még csütörtökig tartanak a hajnali szentmisék.

- Hétfőn este 6 órától 7 óráig gyóntatás lesz templomunkban. Akik még szeretnék elvégezni karácsonyi szentgyónásukat, kérem, éljenek a felkínált lehetőséggel!

- Az ünnepi miserend a hirdetőtáblán és a Harangszóban is olvasható.

- Rákász Gergely koncertorgonista „Beteljesült ünnep” címmel karácsonyi koncertet tart templomunkban kedden (december 21.). Jegyek még vásárolhatók plébániánk irodájában. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- A magam és plébániai közösségünk nevében is kifejezem köszönetemet Stippinger Mihály úrnak, aki templomunk számára az idei évben felajánlotta a karácsonyfát! Isten jutalmazza áldásának bőségével a nemes gesztust!

- Jövő vasárnap a Szent Család ünnepe lesz. A családok megáldását végezzük.

- December 27-én (hétfő) 18 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, Meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- A szombati 16 órakor kezdődő „mocorgók miséje” január 8-án lesz legközelebb.

- A háziáldásra készíttetett matricák megáldását január 6-án, Vízkereszt napján végezzük itt, a templomban. A matricák 200 Ft-os áron vásárolhatók meg.

- Plébániánk irodája december 24-től január 5-ig zárva tart.

- A sekrestyében Karitász falinaptár kapható, a Hetény teremben befizethető az egyházközségi hozzájárulás, és szentmisék is előjegyeztethetők a jövő évre, valamint a jövő évi újság előfizetések is rendezhetők.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben