Az Isteni Irgalmasság vasárnapja

2014. április 25.

- Ma van az Isteni Irgalmasság vasárnapja. Ezen a napon teljes búcsút nyerhetünk, ha szentgyónás és áldozás után a Szentatya szándékára imádkozunk.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 209.290 Ft volt. A hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítés költségeire fordítjuk. A jövő vasárnap az állópersely bevételét pedig a helyi Karitász céljaira különítjük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Május 2-án, elsőpénteken látogatom a betegeket. Az esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Május végéig hirdetjük templomunk építésének további finanszírozásához: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

- Május 1-jén és 2-án a plébánia irodája zárva tart.

- Jövő vasárnap május 4-én este 7 órakor a Szent István templomban folytatódik a vendégmise-sorozat épülő templomunk bemutatkozásával.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

A Feltámadott Krisztus örömét, békéjét és irgalmasságát kívánjuk Testvéreinknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben