Az Isteni Irgalmasság vasárnapja

2014. április 25.

- Ma van az Isteni Irgalmasság vasárnapja. Ezen a napon teljes búcsút nyerhetünk, ha szentgyónás és áldozás után a Szentatya szándékára imádkozunk.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 209.290 Ft volt. A hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítés költségeire fordítjuk. A jövő vasárnap az állópersely bevételét pedig a helyi Karitász céljaira különítjük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Május 2-án, elsőpénteken látogatom a betegeket. Az esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Május végéig hirdetjük templomunk építésének további finanszírozásához: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára. Részleteket a plébánia irodájában kaphatnak!

- Május 1-jén és 2-án a plébánia irodája zárva tart.

- Jövő vasárnap május 4-én este 7 órakor a Szent István templomban folytatódik a vendégmise-sorozat épülő templomunk bemutatkozásával.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

A Feltámadott Krisztus örömét, békéjét és irgalmasságát kívánjuk Testvéreinknek!


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben