Virágvasárnap

2014. április 11.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 137.690 Ft és 28 €, a Julianeum énekkar bécsi koncertjén pedig 3.000 Ft és 318 € volt. A mai vasárnap a szentföldi templomok és kegyhelyek javára adományozhatnak a kedves hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- A nagyheti szertartások rendje, a Húsvéti Szent Háromnap liturgikus programja a hirdetőtáblán, illetve értesítőnkben is olvasható. Figyeljünk különösen is a változásokra: Nagypénteken a keresztút 15 órakor lesz az énekkar közreműködésével, Nagyszombaton csak este 8 órakor kezdődik Húsvét vigíliája, Húsvétvasárnap pedig a feltámadási körmenet miatt a fél 10-es szentmise elmarad.

- Köszönetet mondunk mindazoknak, akik segítettek a tavaszi nagytakarításban, kertrendezésben!

- Karitász csoportunk hálásan köszöni kedves testvéreinknek a tartósélelmiszer gyűjtésben való részvételüket, bőkezű adakozásukat. A megmaradt élelmiszert a Család- és Gyermekjóléti Intézetnek adtuk át. Isten fizesse meg az adományozók jóságát, szeretetét!

- Új lehetőséget hirdetünk május végéig templomunk építésének további finanszírozásához: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Testvéreket: Az év legszentebb hetére Isten bőséges áldását kívánjuk!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben