Nagyböjt 5. vasárnapja

2014. április 4.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 92.900 Ft és 1.000 € volt. A mai vasárnap az állópersely bevételét a helyi Karitász céljaira fordítjuk, a jövő hétvégén, Virágvasárnapon pedig a szentföldi templomok és kegyhelyek javára adományozhatnak a kedves hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Április 11-én, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet. 17.15-kor keresztutat járunk. Megköszönjük a Rózsafüzér Társulat és az Engesztelő imacsoport közreműködését, s egyben felkérjük az Ifi csoportot, Hittanosokat és Ministránsokat a következő alkalomra április 11-re. Szeretettel várjuk Testvéreinket!

- Április 10-én, csütörtökön a szentmise után 18.30-kor képviselő-testületi ülés lesz a plébánián, mindenki megjelenésére feltétlen számítunk!

- Április 12-én, szombaton reggel 8 órakor kertrendezéshez várjuk a testvéreink segítségét. Dolgos kezekre lesz szükség a Julianeum udvarán és a Villa sori Kápolnánál is. Aki teheti, kérjük hozzon magával gereblyét, lombseprűt, kosarat és metszőollót!

- Április 12-én, szombaton 15.30-as indulással közös kisgyermekes kirándulás szervezünk a kismartoni kálváriahegyi templomhoz. A családok saját autóikkal tudnak csatlakozni hozzánk. Részletek a faliújságon! Ezen a napon Mocorgók miséje nem lesz templomunkban, de Horváth Imre városplébános 16 és 17.30 között gyónási lehetőséget biztosít a kedves Hívek számára.

- Április 13-án Virágvasárnap az év legszebb hete barkaszenteléssel, passióval kezdődik a 8 órás szentmisében. A székelykapunk megáldására 10.30-kor, vagyis a fél 10-es szentmisénket követően kerül sor, a 11 órás szentmise keretében a Julianeum kórus énekli a passiót.

- Új lehetőséget hirdetünk május végéig templomunk építésének további finanszírozásához: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára.

- Április 11-én, pénteken 19 órától városi keresztút a Szent György templomban kezdődik.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben