Nagyböjt 4. vasárnapja

2014. március 28.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 119.820 Ft volt, az Evangélikus gyülekezet pedig 85.000 Ft-ot utalt át templomépítési számlánkra. Jövő vasárnap az állópersely bevételét a helyi Karitász javára fordítjuk, Virágvasárnapon pedig a szentföldi templomok és kegyhelyek javára adományozhatnak a kedves hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Április 4-én, elsőpénteken látogatom a betegeket. Az esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség.

- Nagyböjti péntekeken 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Megköszönjük a Biblia kör és az Imaapostol csoport közreműködését, s egyben felkérjük a Rózsafüzér Társulatot és az Engesztelő imacsoportot a következő alkalomra április 4-re. Szeretettel várjuk Testvéreinket!

- A nagyböjti tartósélelmiszer gyűjtés folytatódik a hét szerdáig, április 2-ig, hétköznap hivatali időben és a szentmisék után tudunk fogadni élelmiszert. Adományaikat köszönjük!

- Mától egészen novemberig a 17 órás szentmise a Villa sori kápolnában lesz.

- Aki szeretné, hogy idős vagy beteg hozzátartozója odahaza részesülhessen a húsvéti gyónásban és áldozásban, kérjük, jelezze a sekrestyében kitett íven.

- Hálás szívvel és nagy örömmel hirdetjük, hogy az elmúlt napokban befejeződött székelykapunk teljes felújítása. Megáldására 2 hét múlva, április 13-án Virágvasárnap kerül sor 10.30-kor, vagyis a fél 10-es szentmisénket követően.

- Új lehetőséget hirdetünk templomunk építésének további finanszírozásához: minden 100.000 Ft feletti adomány esetén köszönetünk jeléül az adakozó neve felkerül az új templom bejárata melletti támogatók falára.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben