Nagyböjt 2. vasárnapja

2012. március 4.

2012. március 4. – Nagyböjt 2. vasárnapja

- a mai vasárnapon, első vasárnapi gyűjtésként helyi Karitász csoportunk céljaira, a rászoruló családok, egyedülálló testvéreink javára gyűjtünk az előtérbe kitett perselybe. Köszönjük adományaikat!

- A templombővítésre, az építkezés mielőbbi elkezdéséhez szánt adományaikat már csekken is eljuttathatják hozzánk. A csekkszelvény megtalálható a verandán és a sekrestyében szentmisék előtt és után, valamint az irodai órák alatt. Köszönjük támogatásukat!

- A héten csütörtökön, március 8-án, 16:45-kor érkezik hozzánk a Szeretetláng Mozgalom Szűz Máriát ábrázoló mozaikképe, és a pénteki szentségimádási napunk végéig marad templomunkban.

- Pénteki szentségimádásunk egész napos programját a szokott időpontokkal, a hirdetőtáblán olvashatjuk. Szeretettel várjuk Testvéreinket! Kérjük, hogy akik 1-1 szentórát szívesen vállalnának, jelentkezzetek a sekrestyében.

- Külön is invitáljuk Testvéreinket a nagyböjti időben a keresztúti ájtatosságra, minden pénteken 17:15-kor, valamint a parancsolatokról szóló szentbeszéd-sorozatra, vasárnaponként     17:00-kor az Árpádházi Szent Margit Templomunkban.

- Már előre jelezzük Testvéreinknek, hogy nagyböjti lelkigyakorlatunk március 23-25-ig tart. A lelkigyakorlat vezetője: Kondás Sándor, görög katolikus paróchus lesz.

Minden kedves Testvérünknek
áldott nagyböjti időt kívánunk!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben