Nagyböjt 2. vasárnapja

2014. március 14.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 202.645 Ft volt. A múlt vasárnapi „vendégmiséken” a Szent György Plébániatemplomban a hívek 181. 055 Ft-ot adományoztak. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Ezen a hétvégén – március hónap 3. vasárnapján - adományaikat teljes egészében a templomépítésre különítjük el. A 11 órakor kezdődő szentmisét Szabó János atya, Balatonalmádi plébánosa mutatja be.

- Holnap március 17-én, a győri Könnyező Szűzanya Kegyképének búcsúnapján nem lesz szentmise templomunkban.

- Március 19-én, szerdán Szent József ünnepén a soproni templomok sorában épp a mi plébániánk következik a szentségimádásban. A programot a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- A nagyböjti péntekeken 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Részletek egészen Nagypéntekig a hirdetőtáblán olvashatók. Megköszönjük a Képviselőtestület és a Karitász csoport közreműködését, s egyben felkérjük a Házas kört és a Család csoportot a következő alkalomra március 21-ére. Szeretettel várjuk Testvéreinket!

- Jövő vasárnap, március 23-án a délelőtti istentiszteletekre a soproni evangélikus templomba kaptunk meghívást, épülő templomunk bemutatására.

- A mai naptól egész héten át a jövő vasárnapig, Szent József ünnepének hetében a soproni templomokban egész napos szentségimádás lesz, minden nap más-más helyszínen.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben