Nagyböjt 2. vasárnapja

2014. március 14.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 202.645 Ft volt. A múlt vasárnapi „vendégmiséken” a Szent György Plébániatemplomban a hívek 181. 055 Ft-ot adományoztak. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Ezen a hétvégén – március hónap 3. vasárnapján - adományaikat teljes egészében a templomépítésre különítjük el. A 11 órakor kezdődő szentmisét Szabó János atya, Balatonalmádi plébánosa mutatja be.

- Holnap március 17-én, a győri Könnyező Szűzanya Kegyképének búcsúnapján nem lesz szentmise templomunkban.

- Március 19-én, szerdán Szent József ünnepén a soproni templomok sorában épp a mi plébániánk következik a szentségimádásban. A programot a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- A nagyböjti péntekeken 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Részletek egészen Nagypéntekig a hirdetőtáblán olvashatók. Megköszönjük a Képviselőtestület és a Karitász csoport közreműködését, s egyben felkérjük a Házas kört és a Család csoportot a következő alkalomra március 21-ére. Szeretettel várjuk Testvéreinket!

- Jövő vasárnap, március 23-án a délelőtti istentiszteletekre a soproni evangélikus templomba kaptunk meghívást, épülő templomunk bemutatására.

- A mai naptól egész héten át a jövő vasárnapig, Szent József ünnepének hetében a soproni templomokban egész napos szentségimádás lesz, minden nap más-más helyszínen.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!


Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben