Nagyböjt 1. vasárnapja

2014. március 7.

- Az elmúlt hétvége gyűjtése összesen 171.780 Ft volt, ebből az álló perselybe 18.975 Ft-ot és egy 500 Ft-os Erzsébet utalványt adományoztak a Kedves Hívek a Helyi Karitász javára a beteg testvéreink számára! Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Holnap március 10-én, hétfőn este 6 órára az elsőáldozás, fél 7-re pedig a bérmálkozás előtt álló fiataljaink szüleit várjuk a plébániára! Minden gyermek részéről legalább az egyik szülő, gondviselő megjelenésére feltétlenül számítunk!

- Március 14-én, pénteken és március 19-én, szerdán egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet. Pénteken 16.45-kor kezdődő Rózsafüzér és Szentségeltétel után 17.15-kor a Képviselőtestület és a Karitász csoport vezetésével keresztutat járunk. Szeretettel várjuk Testvéreinket!

- Jövő vasárnap a 11 órás szentmisét Szabó János atya, Balatonalmádi plébánosa mutatja be. A hétvége teljes perselybevételét a templomépítésre különítjük el.

- Ma, március 9-én 17 órakor és este fél 8-kor a Szent György Dómtemplomban folytatódik a vendégmise-sorozat épülő templomunk bemutatkozásával. A Szent Margit templom délutáni szentmiséjét Kaposi Gábor atya mutatja be.

- Március 16-tól 23-ig, Szent József ünnepének keretében a soproni templomokban egész napos szentségimádás lesz.

- A jövő hétvégén lesz a győri Könnyező Szűzanya Kegyképének a búcsúja. A programokról részletesen a hirdetőtáblán tájékozódhatnak.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

A Nagyböjtre minden Testvérünknek Isten bőséges áldását és a lelki fejlődés kegyelmét kívánjuk!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben