Évközi 7. vasárnap

2014. február 21.

- Ma gyűjtést tartunk a katolikus iskolák és óvodák javára, a jövő vasárnap pedig az álló perselybe fogadjuk a Helyi Karitász javára a Kedves Hívek adományait :-)

- Az elmúlt hétvége adományainak összege 163.135 Ft volt, melyet teljes egészében a templomépítésre szántak a Testvérek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Hálával a szívünkben külön is szeretnénk megköszönni mindazok segítségét, akik bármilyen módon hozzájárultak a rászorulók étkeztetéséhez!

- Március 1-én, szombaton lesz 69. évfordulója, hogy Boldog Apor Vilmos győri püspök megalapította az önálló Szent Margit lelkészséget. Adjunk hálát együtt Istennek e szép napon, de köszönjük meg s egyben kérjük a jövőben is templomépítő plébániánk közösségére Boldog Vilmos püspök közbenjárását!

- Nagyböjti lelkigyakorlatunkat Dr. Székely János atya, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspöke tartja, Nagyböjt 1. vasárnapját megelőző 2 napon, március 7-én pénteken és 8-án szombaton az esti szentmise keretében. Nagyböjt péntekjein 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Szeretettel várjuk Testvéreinket!

- Ma 9 órakor a Szent Imre plébániatemplomban, március 9-én 17 órakor és este fél 8-kor a Szent György Dómtemplomban folytatódnak a vendégmisék.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben