Évközi 7. vasárnap

2014. február 21.

- Ma gyűjtést tartunk a katolikus iskolák és óvodák javára, a jövő vasárnap pedig az álló perselybe fogadjuk a Helyi Karitász javára a Kedves Hívek adományait :-)

- Az elmúlt hétvége adományainak összege 163.135 Ft volt, melyet teljes egészében a templomépítésre szántak a Testvérek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Hálával a szívünkben külön is szeretnénk megköszönni mindazok segítségét, akik bármilyen módon hozzájárultak a rászorulók étkeztetéséhez!

- Március 1-én, szombaton lesz 69. évfordulója, hogy Boldog Apor Vilmos győri püspök megalapította az önálló Szent Margit lelkészséget. Adjunk hálát együtt Istennek e szép napon, de köszönjük meg s egyben kérjük a jövőben is templomépítő plébániánk közösségére Boldog Vilmos püspök közbenjárását!

- Nagyböjti lelkigyakorlatunkat Dr. Székely János atya, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye segédpüspöke tartja, Nagyböjt 1. vasárnapját megelőző 2 napon, március 7-én pénteken és 8-án szombaton az esti szentmise keretében. Nagyböjt péntekjein 17.15-kor plébániánk közösségeinek vezetésével keresztutat járunk. Szeretettel várjuk Testvéreinket!

- Ma 9 órakor a Szent Imre plébániatemplomban, március 9-én 17 órakor és este fél 8-kor a Szent György Dómtemplomban folytatódnak a vendégmisék.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben