Évközi 6. vasárnap

2014. február 14.

- Hálával szívünkben emeljük fel tekintetünket új templomunk toronykeresztjére: köszönet mindazoknak, akik eddig is segítették anyagiakkal és lelkiekkel, imáikkal a templomépítés munkáját :-) A kereszt díszkivilágításában még hétfő reggelig gyönyörködhetünk.

- A hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítjuk. Az esti 5 órás szentmise keretében kiszolgáltatjuk a betegek szentségét az arra rászorulóknak.

- A jövő vasárnap gyűjtést tartunk a katolikus iskolák és óvodák javára.

- Február 22-én Sopron város egyházközségei sorában mi is részt veszünk a rászorulók étkeztetésében. Kérjük szíves támogatásukat, önkéntes segítők jelentkezését továbbra is várjuk!

- Adónk 1-1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat, illetve Szent Margit Alapítványunkat támogathatják. A Katolikus Egyház technikai száma: 0011, alapítványunk adószáma pedig: 19112941-1-08. A felajánlás teljesen ingyenes, semmilyen plusz költséggel nem jár! A szóban forgó 1+1% akkor sem marad az adózó birtokában, ha nem ajánlja fel senkinek, ebben az esetben ugyanis az államkasszát gyarapítja. Ha támogatnak minket, az óriási segítség nekünk :-)
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 22.
Virágvasárnap
A mai nappal megkezdődik a nagyhét, Urunk szenvedésének, halálának és dicsőséges feltámadásának ünneplése. Szeretettel hívom a kedves Híveket!
Bővebben
2024. március 22.
Templomunk liturgikus rendje
Vasárnaponként, 17 órakor imaórát tartunk a békéért. Kapcsolódjunk bele minél többen a közös imádságba, mert elengedhetetlen, hogy mielőbb béke legyen a népek és nemzetek között!
Bővebben
2024. március 22.
Olvasmány
„Istenem, Istenem, miért hagytál el engem?” (Zsolt 21)
Bővebben