Húsvét 2. vasárnapja

2021. április 9.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK

2021. április 11.

- Köszönetemet fejezem ki a húsvéti ünnepek előkészítése és lebonyolítása okán munkatársaimnak, a ministránsoknak, a kántoroknak, az énekeseknek, a sekrestyéseknek a templomunkat díszítőnek és takarítóknak, a fényképésznek és minden segítőnknek és támogatónknak. És egyúttal megköszönöm a kedves Híveknek is, hogy a pandémia ellenére készséggel meghallották és jó szívvel fogadták a hívó szót, eljöttek és együtt ünnepeltek közösségünkkel! Püspök atya és magam is nagy örömünket leltük a közös ünneplésben. Istennek dicsőség, minden jelenlevőnek pedig öröm és béke forrásai lehettek a közös szertartásaink. Külön szeretném kiemelni a ministránsaink szolgálatát, akik a szünidőben készséggel, fegyelmezetten és magas színvonalú szolgálatukkal vállalták a próbákon és szertartásokon való helytállást! Isten, minden javak bőséges osztogatója jutalmazza szíves készségüket!

- Ma van az Isteni Irgalmasság vasárnapja. Az Apostoli Penitenciária dekrétuma szerint teljes búcsú nyerhető ezen a napon, a szokásos feltételek mellett.



Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben