Évközi 5. vasárnap

2014. február 7.

- Február 14-én, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Február 13-án, csütörtökön 18:30 órakor szeretettel várjuk a plébániára a Képviselőtestületünk tagjait, a zárszámadás és a költségvetés részletes megvitatására!

- A következő hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítjuk. A jövő vasárnap, február 16-án az esti 5 órás szentmise keretében kiszolgáltatjuk a betegek szentségét az arra rászorulóknak.

- Február 22-én Sopron város egyházközségei sorában mi is részt veszünk a rászorulók étkeztetésében. Kérjük szíves támogatásukat, önkéntes segítők jelentkezését továbbra is várjuk!

- Adónk 1-1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat, illetve Szent Margit Alapítványunkat támogathatják. A Katolikus Egyház technikai száma: 0011, alapítványunk adószáma pedig: 19112941-1-08. A felajánlás teljesen ingyenes, semmilyen plusz költséggel nem jár! A szóban forgó 1+1% akkor sem marad az adózó birtokában, ha nem ajánlja fel senkinek, ebben az esetben ugyanis az államkasszát gyarapítja. Ha támogatnak minket, az óriási segítség nekünk :-)

- Az új templomunk tornyára felhelyezett kereszt vasárnap délután 3 órától, az ünnep kezdetétől egészen hétfő reggelig díszkivilágításban tündököl.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben