Évközi 5. vasárnap

2014. február 7.

- Február 14-én, pénteken egész napos szentségimádásra hívjuk Testvéreinket a szokott rend szerint, melynek programját a hirdetőtáblán olvashatják. Egy-egy szentórára jelentkezni a sekrestyében kitett íven lehet.

- Február 13-án, csütörtökön 18:30 órakor szeretettel várjuk a plébániára a Képviselőtestületünk tagjait, a zárszámadás és a költségvetés részletes megvitatására!

- A következő hétvége perselyadományait teljes egészében a templomépítésre fordítjuk. A jövő vasárnap, február 16-án az esti 5 órás szentmise keretében kiszolgáltatjuk a betegek szentségét az arra rászorulóknak.

- Február 22-én Sopron város egyházközségei sorában mi is részt veszünk a rászorulók étkeztetésében. Kérjük szíves támogatásukat, önkéntes segítők jelentkezését továbbra is várjuk!

- Adónk 1-1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat, illetve Szent Margit Alapítványunkat támogathatják. A Katolikus Egyház technikai száma: 0011, alapítványunk adószáma pedig: 19112941-1-08. A felajánlás teljesen ingyenes, semmilyen plusz költséggel nem jár! A szóban forgó 1+1% akkor sem marad az adózó birtokában, ha nem ajánlja fel senkinek, ebben az esetben ugyanis az államkasszát gyarapítja. Ha támogatnak minket, az óriási segítség nekünk :-)

- Az új templomunk tornyára felhelyezett kereszt vasárnap délután 3 órától, az ünnep kezdetétől egészen hétfő reggelig díszkivilágításban tündököl.
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben