Gyertyaszentelő Boldogasszony 2014

2014. január 31.

- Mai napon gyűjtésünket a helyi Karitász csoportunk céljaira ajánljuk fel.

- Február 7-én, pénteken látogatom a betegeket. Az esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Február 9-én, az évközi 5. vasárnapon a délelőtti szentmisék végén Balázsáldást adunk. Délután 3 órakor bokrétaünnep lesz szentmise keretében, amikor a toronyra felkerül a kereszt, melyet Dr. Pápai Lajos megyéspüspök áld meg. Ezen a napon a 17 órás szentmise elmarad!

- Február 22-én Sopron város egyházközségei sorában mi is részt veszünk a rászorulók étkeztetésében. Kérjük szíves támogatásukat, önkéntes segítők jelentkezését várjuk!

- Adónk 1-1%-ával a Magyar Katolikus Egyházat, illetve Szent Margit Alapítványunkat támogathatják. A Katolikus Egyház technikai száma: 0011, alapítványunk adószáma pedig: 19112941-1-08. A felajánlás teljesen ingyenes, semmilyen plusz költséggel nem jár! A szóban forgó 1+1% akkor sem marad az adózó birtokában, ha nem ajánlja fel senkinek, ebben az esetben ugyanis az államkasszát gyarapítja. Ha támogatnak minket, az óriási segítség nekünk :-)
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben