Évközi 5. vasárnap

2021. február 5.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2021. február 7.

- Az elmúlt évekhez hasonlóan, az idei évben is kiszolgáltatom közösségileg a Betegek Kenetét. Ideje: február 11. (csütörtök), az esti szentmise keretében. Kérjük, hogy felvételi szándékukat a sekrestyében jelezzék. A szentkenet felvétele előtt szentgyónási lehetőséget biztosítok szerdán és csütörtökön, 17 órától. Szentatyánk, Ferenc pápa betegek világnapjára írt körlevelét kinyomtatva hátulról elvihetjük.

- A Házasság hete rendezvény-sorozathoz kapcsolódva jövő vasárnap (február 14.), 18:30 órakor a Szent György templomba hálaadó szentmisére várják a házaspárokat.

- A Harmath Kiadó gondozásában megjelent Family családi és párkapcsolati magazin 600 Ft-os kedvezményes áron a sekrestyében megvásárolható.

- Az idei évben 9. osztályos tanulók jelentkezését várjuk bérmálkozásra. Feliratkozni itt, a sekrestyében, ill. hivatali időben a plébánián lehet.

- A vasárnapi szentmise után a Hetény teremben lehetőség van szentmisék előjegyzésére, az újság előfizetéseket is lehet rendezni és egyházközségi hozzájárulás is befizethető.


Vissza...

2024. március 29.
Húsvétvasárnap
Húsvéthétfőn 18 órakor lesz szentmise templomunkban.
Bővebben
2024. március 29.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. március 29.
Olvasmány
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben