Nagyböjt 1. vasárnapja

2012. február 26.

- Ma este 6 órára várjuk a Képviselőtestület tagjait a plébániára!

- Perselyadományaikkal a katolikus intézményeket, benne Szent Margit Óvodánkat is támogatják a mai napon.

- A múlt vasárnap adományait teljes egészében templombővítésünk céljára különítettük el, melynek összege 156.975. Ft volt. Hálás szívvel köszönjük bőkezű felajánlásaikat!

- A templombővítésre, az építkezés mielőbbi elkezdéséhez szánt adományaikat már csekken is eljuttathatják hozzánk. A csekkszelvény megtalálható a verandán és a sekrestyében szentmisék előtt és után, valamint az irodai órák alatt. Köszönjük támogatásukat!

- A jövő vasárnap, első vasárnapi gyűjtésként helyi Karitász csoportunk céljaira, rászorulóink megsegítésére gyűjtünk.

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom a betegeket. 16:45-kor rózsafüzér, majd 17:15-kor keresztúti ájtatosság.

- Már előre jelezzük Testvéreinknek, hogy nagyböjti lelkigyakorlatunk március 23-25-ig tart. A lelkigyakorlat vezetője: Kondás Sándor, görög katolikus paróchus lesz.

- Jövő vasárnap folytatódik a tavaly megkezdett szentbeszéd-sorozat a parancsolatokról. A „második öt” (VI.-X.) parancsról a nagyböjti idő 5 vasárnapján keresztül a vasárnap esti ötös szentmisék keretében hallhatunk. A szentmisék helyszíne egész március 25-ig, Nagyböjt 5. vasárnapjáig az Árpádházi Szent Margit plébániatemplom!
Villa sori Nepomuki Szent János kápolnánkban csak Virágvasárnaptól, április 1-től lesznek újra vasárnap esti szentmisék!

Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben