Évközi 2. vasárnap

2014. január 17.

- Szent Margit napját követő nap, vagyis ma minden szentmisén megemlékezünk patrónánkról. Szeretettel hívjuk és várjuk Testvéreinket és a soproni egyházközségek képviselőtestületeinek tagjait 11 órás ünnepi szentmisére és az azt követő agapéra.

- Január 20. hétfőtől, 25. szombatig lesz a Krisztushívők egységéért való közös imádság hete. Városunkban minden este 5 órakor kezdődnek az imaalkalmak, más-más helyszínen. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatunk.

- Julianeum-bál az idén február 8-án szombaton 19 órától kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus Étterem összes termeiben. A bál jótékonysági rendezvény, az épülő Szt. Margit Templomunk támogatására. A belépőjegy ára 6000,- Ft személyenként, mely tartalmazza a teljes báli szolgáltatást (műsor, zene, étel-italfogyasztás) valamint a templomépítés támogatását. A bálon tombola is lesz, amelynek teljes bevételét az épülő templomunkra fordítjuk. A jótékonysági célhoz kérjük azon híveink támogatását is, akik nem szándékoznak a farsangi bálon részt venni. E támogatást megtehetik tombolatárgyak ajándékozásával vagy erre a célra szánt pénzadománnyal, melyet a plébánián vagy a bál helyszínén lehet átadni. Jelentkezés, belépőjegy vásárlás elővételben a Corvinus étteremben, Sopron, Fő tér (tel.: 99/505-035).

- Február 9-én vasárnap 15 órakor lesz az új templom Bokréta ünnepe, amikor a toronyra felkerül a kereszt, melyet Dr. Pápai Lajos áld meg.

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben