Évközi 2. vasárnap

2014. január 17.

- Szent Margit napját követő nap, vagyis ma minden szentmisén megemlékezünk patrónánkról. Szeretettel hívjuk és várjuk Testvéreinket és a soproni egyházközségek képviselőtestületeinek tagjait 11 órás ünnepi szentmisére és az azt követő agapéra.

- Január 20. hétfőtől, 25. szombatig lesz a Krisztushívők egységéért való közös imádság hete. Városunkban minden este 5 órakor kezdődnek az imaalkalmak, más-más helyszínen. Részleteket a hirdetőtáblán olvashatunk.

- Julianeum-bál az idén február 8-án szombaton 19 órától kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus Étterem összes termeiben. A bál jótékonysági rendezvény, az épülő Szt. Margit Templomunk támogatására. A belépőjegy ára 6000,- Ft személyenként, mely tartalmazza a teljes báli szolgáltatást (műsor, zene, étel-italfogyasztás) valamint a templomépítés támogatását. A bálon tombola is lesz, amelynek teljes bevételét az épülő templomunkra fordítjuk. A jótékonysági célhoz kérjük azon híveink támogatását is, akik nem szándékoznak a farsangi bálon részt venni. E támogatást megtehetik tombolatárgyak ajándékozásával vagy erre a célra szánt pénzadománnyal, melyet a plébánián vagy a bál helyszínén lehet átadni. Jelentkezés, belépőjegy vásárlás elővételben a Corvinus étteremben, Sopron, Fő tér (tel.: 99/505-035).

- Február 9-én vasárnap 15 órakor lesz az új templom Bokréta ünnepe, amikor a toronyra felkerül a kereszt, melyet Dr. Pápai Lajos áld meg.

Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben