Urunk megkeresztelése

2014. január 10.

- Templomunk búcsúnapja január 18-án, szombaton lesz. Az esti ünnepi szentmisét Dr. Ägidius J. Zsifkovics, a kismartoni egyházmegye püspöke mutatja be. 2014. január 19. vasárnap 11 órakor az ünnepi szentmisére és az azt követő agapéra is szeretettel hívjuk és várjuk Testvéreinket és a soproni egyházközségek képviselőtestületeinek tagjait. Hálás szívvel fogadunk a kedves Hívektől süteményeket a vasárnapi agapéra, melyeket 18-án és 19-én szentmisék után lehet leadni a plébánián.

- Julianeum-bál az idén február 8-án szombaton 19 órától kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus Étterem összes termeiben. A bál jótékonysági rendezvény, az épülő Szt. Margit Templomunk támogatására. A belépőjegy ára 6000,- Ft személyenként, mely tartalmazza a teljes báli szolgáltatást (műsor, zene, étel-italfogyasztás) valamint a templomépítés támogatását. A bálon tombola is lesz, amelynek teljes bevételét az épülő templomunkra fordítjuk. A jótékonysági célhoz kérjük azon híveink támogatását is, akik nem szándékoznak a farsangi bálon részt venni. E támogatást megtehetik tombolatárgyak ajándékozásával vagy erre a célra szánt pénzadománnyal, melyet a plébánián vagy a bál helyszínén lehet átadni. Jelentkezés, belépőjegy vásárlás elővételben a Corvinus étteremben, Sopron, Fő tér (tel.: 99/505-035). Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben