Urunk megkeresztelése

2014. január 10.

- Templomunk búcsúnapja január 18-án, szombaton lesz. Az esti ünnepi szentmisét Dr. Ägidius J. Zsifkovics, a kismartoni egyházmegye püspöke mutatja be. 2014. január 19. vasárnap 11 órakor az ünnepi szentmisére és az azt követő agapéra is szeretettel hívjuk és várjuk Testvéreinket és a soproni egyházközségek képviselőtestületeinek tagjait. Hálás szívvel fogadunk a kedves Hívektől süteményeket a vasárnapi agapéra, melyeket 18-án és 19-én szentmisék után lehet leadni a plébánián.

- Julianeum-bál az idén február 8-án szombaton 19 órától kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus Étterem összes termeiben. A bál jótékonysági rendezvény, az épülő Szt. Margit Templomunk támogatására. A belépőjegy ára 6000,- Ft személyenként, mely tartalmazza a teljes báli szolgáltatást (műsor, zene, étel-italfogyasztás) valamint a templomépítés támogatását. A bálon tombola is lesz, amelynek teljes bevételét az épülő templomunkra fordítjuk. A jótékonysági célhoz kérjük azon híveink támogatását is, akik nem szándékoznak a farsangi bálon részt venni. E támogatást megtehetik tombolatárgyak ajándékozásával vagy erre a célra szánt pénzadománnyal, melyet a plébánián vagy a bál helyszínén lehet átadni. Jelentkezés, belépőjegy vásárlás elővételben a Corvinus étteremben, Sopron, Fő tér (tel.: 99/505-035). Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. június 14.
Szentháromság vasárnapja
Június 24-én gyalogos zarándoklat indul Mariazellbe. Zarándok testvéreink szívesen magukkal viszik kéréseinket és imaszándékainkat, melyeket június 23-ig gyűjtjük.
Bővebben
2019. június 14.
Templomunk liturgikus rendje
Hétfőn, kedden és szerdán (június 17-18-19.) templomunkban és a kápolnánkban nem lesz szentmise.
Bővebben
2019. június 14.
Evangélium
„Uram, mi Urunk, mily csodálatos a te neved az egész világon.” (Zsolt 8)
Bővebben