Urunk megkeresztelése

2014. január 10.

- Templomunk búcsúnapja január 18-án, szombaton lesz. Az esti ünnepi szentmisét Dr. Ägidius J. Zsifkovics, a kismartoni egyházmegye püspöke mutatja be. 2014. január 19. vasárnap 11 órakor az ünnepi szentmisére és az azt követő agapéra is szeretettel hívjuk és várjuk Testvéreinket és a soproni egyházközségek képviselőtestületeinek tagjait. Hálás szívvel fogadunk a kedves Hívektől süteményeket a vasárnapi agapéra, melyeket 18-án és 19-én szentmisék után lehet leadni a plébánián.

- Julianeum-bál az idén február 8-án szombaton 19 órától kerül megrendezésre a Fő téri Corvinus Étterem összes termeiben. A bál jótékonysági rendezvény, az épülő Szt. Margit Templomunk támogatására. A belépőjegy ára 6000,- Ft személyenként, mely tartalmazza a teljes báli szolgáltatást (műsor, zene, étel-italfogyasztás) valamint a templomépítés támogatását. A bálon tombola is lesz, amelynek teljes bevételét az épülő templomunkra fordítjuk. A jótékonysági célhoz kérjük azon híveink támogatását is, akik nem szándékoznak a farsangi bálon részt venni. E támogatást megtehetik tombolatárgyak ajándékozásával vagy erre a célra szánt pénzadománnyal, melyet a plébánián vagy a bál helyszínén lehet átadni. Jelentkezés, belépőjegy vásárlás elővételben a Corvinus étteremben, Sopron, Fő tér (tel.: 99/505-035). Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 26.
Húsvét 5. vasárnapja
Plébániánk irodája szerdán (május 1.) zárva.
Bővebben
2024. április 26.
Templomunk liturgikus rendje
Elsőpéntek lesz, az időseket és betegeket felkeresem otthonukban. 17 órától szentgyónási lehetőség, alatta imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
Bővebben
2024. április 26.
Olvasmány
„Dicsérlek téged, Istenem, szent néped körében.” (Zsolt 21)
Bővebben