Karácsony utáni 2. vasárnap

2014. január 4.

- Ma este 18 órakor Képviselőtestületi ülést tartunk a plébánián, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- Holnap, Vízkereszt, parancsolt ünnep, szentmisék templomunkban reggel 7 órakor és este 17.45-kor lesznek. Az esti szentmisében végezzük a hagyományos vízmegáldást. Aki szeretné megáldatni házát, kérjük,
jelezze szándékát a sekrestyében elhelyezett íven.

- Holnap, január 6-tól indulnak újra plébániai csoportjaink. Közösségeinkben az „új esztendőben – új szívekkel” várjuk az érdeklődőket!

- A héten, pénteken, január 10-én lesz egész napos szentségimádásunk. A program a hirdetőtáblán olvasható, az egyes szentórákra szeretettel várjuk a jelentkezőket!

- Templomunk búcsúnapja január 18-án, szombaton lesz. Az esti ünnepi szentmisét Egidius Zsifkovits, a kismartoni egyházmegye püspöke mutatja be.

- Február 8-án, szombaton 19 órakor egyházközségi bált szervezünk a templomépítés javára. Helyszíne a Sopron Fő terén található Corvinus étterem, a belépő díja 6.000 Ft/fő. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

Áldott, békés, boldog új esztendőt kívánunk egyházközségünk minden családjának!

Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben