Karácsony utáni 2. vasárnap

2014. január 4.

- Ma este 18 órakor Képviselőtestületi ülést tartunk a plébánián, megjelenésükre feltétlenül számítunk!

- Holnap, Vízkereszt, parancsolt ünnep, szentmisék templomunkban reggel 7 órakor és este 17.45-kor lesznek. Az esti szentmisében végezzük a hagyományos vízmegáldást. Aki szeretné megáldatni házát, kérjük,
jelezze szándékát a sekrestyében elhelyezett íven.

- Holnap, január 6-tól indulnak újra plébániai csoportjaink. Közösségeinkben az „új esztendőben – új szívekkel” várjuk az érdeklődőket!

- A héten, pénteken, január 10-én lesz egész napos szentségimádásunk. A program a hirdetőtáblán olvasható, az egyes szentórákra szeretettel várjuk a jelentkezőket!

- Templomunk búcsúnapja január 18-án, szombaton lesz. Az esti ünnepi szentmisét Egidius Zsifkovits, a kismartoni egyházmegye püspöke mutatja be.

- Február 8-án, szombaton 19 órakor egyházközségi bált szervezünk a templomépítés javára. Helyszíne a Sopron Fő terén található Corvinus étterem, a belépő díja 6.000 Ft/fő. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit!

Áldott, békés, boldog új esztendőt kívánunk egyházközségünk minden családjának!

Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben