Évközi 31. vasárnap - Mindenszentek ünnepe

2020. október 30.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. november 1.

- A missziók javára tartott gyűjtés összege 29.410 Ft volt. Hálásan köszönjük a kedves hívek felajánlásait!

- Holnap, hétfőn (november 2.), halottak napján 18 órakor lesz szentmise templomunkban. A szentmise után elvégezzük a halottakért végzett ájtatosságot.

- Ugyancsak halottak napján, 9 órakor, a Szent Mihály templomban szentmise lesz a temetőben nyugvó lelkipásztorokért és szerzetesekért.

- A Szent Imre templom búcsúja november 5-én (csütörtök) lesz. Templomunkban ezen a napon nem lesz szentmise.

- A héten elsőpéntek lesz. Az esti szentmise előtt, 17 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- A felnőttek részére hirdetett Biblia óra folytatódik, így pénteken, az esti szentmise után várom az érdeklődőket a Hetény terembe.

- November 11-én (szerda) 19 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy Meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Szíves tájékoztatásként jelzem, hogy az Agrárminisztérium jóvoltából, az összetartozás kifejezése céljából a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus 2 rózsatövét kaptuk ajándékba. A rózsatövek a plébánia udvarban lesznek elültetve.

 
- Vasárnaponként a Hetény teremben az egyházközségi hozzájárulás befizethető.



Vissza...

2024. április 12.
Húsvét 3. vasárnapja
Ebben az évben három csoportban (április 21., május 12. és 26.) lesznek elsőáldozások templomunkban. Mindhárom vasárnapon az elsőáldozási szentmise 11 órakor kezdődik.
Bővebben
2024. április 12.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a Nepomuki Szent János kápolnában (Villa sor 32.) lesz a szentmisénk.
Bővebben
2024. április 12.
Olvasmány
„Ragyogtasd ránk, Uram, arcod fényességét!” (Zsolt 4)
Bővebben