Szent Család Vasárnapja

2013. december 27.

- Ma, Szent Család vasárnapján a szentmisék után megáldom a családokat: az Úr áldása, Szűzanya és Szent József oltalma kísérje egyházközségünk nagy családját, s minden egyes családot is!

- Kedden, Szent Szilveszter pápa emléknapján a hálaadó szentmise 17 órakor kezdődik, év végi beszámolóval, Te Deum-mal. Adjunk együtt hálát az elmúlt év kegyelmeiért!

- Szerdán, 2014. január 1-én Szűz Mária, Isten anyja főünnepe, parancsolt ünnep. A szentmisék a vasárnapi rend szerint lesznek, 8:00-kor, 9:30-kor, 11:00-kor és 17:00-kor.

- Csütörtöktől újra várjuk a plébánia irodai óráiban is Kedves Testvéreinket!

- Pénteken, a hónap első péntekén idős, beteg Testvéreinket keresem fel. Az esti szentmise előtt 1 órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Szombaton, január 4-én tartjuk délután 4 órakor a 2014-es év első mocorgók miséjét. Szeretettel várjuk a kisgyermekes családokat!

- Plébániai csoportjaink, közösségeink január 6. hétfőtől indulnak az újévben.

Újév napján az Úr Jézus Szent nevében kezdjük a polgári évet:
Bízzuk Újra Életünket Krisztusra!

Mária istenanyaságának ünnepén a Szűzanya oltalmát kérjük Kedves Testvéreinkre:
Áldott, békés, boldog új esztendőt kívánunk egyházközségünk minden családjának!


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben