Évközi 23. vasárnap

2020. szeptember 4.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2020. szeptember 6.
 
- Plébániánk Karitász Csoportja még a mai napon gyűjtést tart a gyermekek beiskolázásának támogatásához. Az adományokat a hátul kihelyezett perselyben gyűjtjük.

- A szentmise liturgikus szertartásrendjében a MKPK kezdeményezésére változás történik: megváltozik a béke rítus formája. Az eddigi „Köszöntsétek egymást a béke jelével!” felhívás helyett az „Engesztelődjetek ki szívből egymással!” felhívás hangzik el, és így a továbbiakban elmarad a kézfogás rítusa.

- Csütörtökön (szeptember 10), 19 órára szeretettel hívom és várom a Plébániai Tanácsadó Testület új aktív-, tiszteletbeli- és póttagjait gyűlésre a Hetény terembe. Kérem a tagokat, hogy Meghívójukat vegyék át a sekrestyében!

- Az új tanévben a Veni Sancte-t jövő vasárnap (szeptember 13.), a 9:30 órai szentmisében tartjuk, melyre szeretettel várom a családokat.

- Jövő hétvégén perselyadományunkkal a Szentföldi kegyhelyeket támogatjuk.

- Szeptember 17-én (csütörtök) lesz a Villa sori Nepomuki Szt. János kápolna felszentelésének évfordulója. Ezen a napon 18 órakor búcsúi szentmise lesz a kápolnában. A búcsú napján szeretnénk vendégül látni minden jelenlevőt, ezért szeretettel kérünk a kedves Hívektől édes és sós süteményeket. A süteményeket csütörtökön (szeptember 17.), a szentmise előtt fogadjuk a kápolnánál.

- A Szent Imre Plébánia szeretettel várja a 14 és 35 év közötti fiatalokat dicsőítő virrasztásra. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

- Talpaló, a Krisztusi vezetés iskolája indul az ősz folyamán. Jelentkezni szeptember 20-ig lehet. Részletek a hirdetőtáblán olvashatók.

 
- A Hetény teremben szentmisék előjegyeztethetők, ill. befizethető az egyházközségi hozzájárulás.


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben