Advent 3. vasárnapja

2013. december 13.

- Ma, Gaudete, azaz Örvendezés vasárnapján, igazi szívbéli örömet kívánunk Híveinknek! Ezen hétvégén adományukat a templomépítésre különítjük el.

- Az elmúlt hétvégén 172.985 Ft-ot és 20 €-t gyűjtöttünk össze. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Hétfőtől péntekig még Rorate miséink lesznek, gyermekeinket utána reggelivel várjuk a verandán. Hálás szívvel mondunk köszönetet a bőkezű felajánlásokért, a sok önzetlen segítségért!

- Köszönjük a Házas csoport részvételét a harmadik gyertyagyújtás alkalomnál, a következő héten december 21-én a Ministránsok, fiataljaink gyújtják meg a negyedik gyertyát.

- Jövő vasárnap december 22-én 18 órakor lesz a Julianeum énekkar ádventi hangversenye. Mindenkit szeretettel várunk!

- Hirdetjük kedves Testvéreinknek, hogy december 21-én lesz a 2013-as év utolsó „mocorgók miséje”. A karácsonyi pásztorjáték december 24-én, kedden délután 4 órakor lesz.

- A szentmise után, a bejáratnál Képviselő-testületünk tagjaitól vehetik át plébániánk ajándékát, a karácsonyi ostyát!

- A 2014. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni. Kérjük, külön jelezzék, ha valamelyik újságot nem kérik, ellenkező esetben az előfizetéseket folyamatosnak tekintjük.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Minden kedves Testvérünknek áldott hetet, sok kegyelmet kívánunk az utolsó adventi napokhoz!


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben