Advent 3. vasárnapja

2013. december 13.

- Ma, Gaudete, azaz Örvendezés vasárnapján, igazi szívbéli örömet kívánunk Híveinknek! Ezen hétvégén adományukat a templomépítésre különítjük el.

- Az elmúlt hétvégén 172.985 Ft-ot és 20 €-t gyűjtöttünk össze. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Hétfőtől péntekig még Rorate miséink lesznek, gyermekeinket utána reggelivel várjuk a verandán. Hálás szívvel mondunk köszönetet a bőkezű felajánlásokért, a sok önzetlen segítségért!

- Köszönjük a Házas csoport részvételét a harmadik gyertyagyújtás alkalomnál, a következő héten december 21-én a Ministránsok, fiataljaink gyújtják meg a negyedik gyertyát.

- Jövő vasárnap december 22-én 18 órakor lesz a Julianeum énekkar ádventi hangversenye. Mindenkit szeretettel várunk!

- Hirdetjük kedves Testvéreinknek, hogy december 21-én lesz a 2013-as év utolsó „mocorgók miséje”. A karácsonyi pásztorjáték december 24-én, kedden délután 4 órakor lesz.

- A szentmise után, a bejáratnál Képviselő-testületünk tagjaitól vehetik át plébániánk ajándékát, a karácsonyi ostyát!

- A 2014. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni. Kérjük, külön jelezzék, ha valamelyik újságot nem kérik, ellenkező esetben az előfizetéseket folyamatosnak tekintjük.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Minden kedves Testvérünknek áldott hetet, sok kegyelmet kívánunk az utolsó adventi napokhoz!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben