Advent 3. vasárnapja

2013. december 13.

- Ma, Gaudete, azaz Örvendezés vasárnapján, igazi szívbéli örömet kívánunk Híveinknek! Ezen hétvégén adományukat a templomépítésre különítjük el.

- Az elmúlt hétvégén 172.985 Ft-ot és 20 €-t gyűjtöttünk össze. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Hétfőtől péntekig még Rorate miséink lesznek, gyermekeinket utána reggelivel várjuk a verandán. Hálás szívvel mondunk köszönetet a bőkezű felajánlásokért, a sok önzetlen segítségért!

- Köszönjük a Házas csoport részvételét a harmadik gyertyagyújtás alkalomnál, a következő héten december 21-én a Ministránsok, fiataljaink gyújtják meg a negyedik gyertyát.

- Jövő vasárnap december 22-én 18 órakor lesz a Julianeum énekkar ádventi hangversenye. Mindenkit szeretettel várunk!

- Hirdetjük kedves Testvéreinknek, hogy december 21-én lesz a 2013-as év utolsó „mocorgók miséje”. A karácsonyi pásztorjáték december 24-én, kedden délután 4 órakor lesz.

- A szentmise után, a bejáratnál Képviselő-testületünk tagjaitól vehetik át plébániánk ajándékát, a karácsonyi ostyát!

- A 2014. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni. Kérjük, külön jelezzék, ha valamelyik újságot nem kérik, ellenkező esetben az előfizetéseket folyamatosnak tekintjük.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Minden kedves Testvérünknek áldott hetet, sok kegyelmet kívánunk az utolsó adventi napokhoz!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben