Advent 2. vasárnapja

2013. december 6.

- Az elmúlt hétvégén 114.285 Ft-ot, 60 €-t és 1.000 Ft-os Erzsébet utalványt adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Pénteken, december 13-án egész napos szentségimádás lesz templomunkban.

- Kérjük, akik szeretnék, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozójukat Karácsony előtt, legkésőbb december 15-ig jelezzék (név, lakcím, telefonszám szükséges).

- Köszönjük a Rózsafüzér Társulat részvételét a második gyertyagyújtás alkalomnál, a következő héten december 14-én a Házas csoport gyújtja meg a harmadik gyertyát.

- December 13-15-ig ádventi családi napokat tartunk a plébániánkon és az óvodában, s ezen a hétvégén gyűjtünk a templomépítésre is. Részletes programot a hirdetőtáblán olvashatnak.

- A verandán katolikus kalendárium, falinaptár kapható. A régi Soproni Lővérek könyvből még lehet vásárolni, aki név szerint rendelte kérjük, vegye át!

- A 2014. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni. Kérjük, külön jelezzék, ha valamelyik újságot nem kérik, ellenkező esetben az előfizetéseket folyamatosnak tekintjük.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben