Advent 2. vasárnapja

2013. december 6.

- Az elmúlt hétvégén 114.285 Ft-ot, 60 €-t és 1.000 Ft-os Erzsébet utalványt adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Pénteken, december 13-án egész napos szentségimádás lesz templomunkban.

- Kérjük, akik szeretnék, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozójukat Karácsony előtt, legkésőbb december 15-ig jelezzék (név, lakcím, telefonszám szükséges).

- Köszönjük a Rózsafüzér Társulat részvételét a második gyertyagyújtás alkalomnál, a következő héten december 14-én a Házas csoport gyújtja meg a harmadik gyertyát.

- December 13-15-ig ádventi családi napokat tartunk a plébániánkon és az óvodában, s ezen a hétvégén gyűjtünk a templomépítésre is. Részletes programot a hirdetőtáblán olvashatnak.

- A verandán katolikus kalendárium, falinaptár kapható. A régi Soproni Lővérek könyvből még lehet vásárolni, aki név szerint rendelte kérjük, vegye át!

- A 2014. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni. Kérjük, külön jelezzék, ha valamelyik újságot nem kérik, ellenkező esetben az előfizetéseket folyamatosnak tekintjük.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben