Advent 2. vasárnapja

2013. december 6.

- Az elmúlt hétvégén 114.285 Ft-ot, 60 €-t és 1.000 Ft-os Erzsébet utalványt adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Pénteken, december 13-án egész napos szentségimádás lesz templomunkban.

- Kérjük, akik szeretnék, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozójukat Karácsony előtt, legkésőbb december 15-ig jelezzék (név, lakcím, telefonszám szükséges).

- Köszönjük a Rózsafüzér Társulat részvételét a második gyertyagyújtás alkalomnál, a következő héten december 14-én a Házas csoport gyújtja meg a harmadik gyertyát.

- December 13-15-ig ádventi családi napokat tartunk a plébániánkon és az óvodában, s ezen a hétvégén gyűjtünk a templomépítésre is. Részletes programot a hirdetőtáblán olvashatnak.

- A verandán katolikus kalendárium, falinaptár kapható. A régi Soproni Lővérek könyvből még lehet vásárolni, aki név szerint rendelte kérjük, vegye át!

- A 2014. évi újság előfizetéseket már lehet rendezni. Kérjük, külön jelezzék, ha valamelyik újságot nem kérik, ellenkező esetben az előfizetéseket folyamatosnak tekintjük.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben