Advent 1. vasárnapja

2013. november 29.

- Az elmúlt hétvégén 159.150 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-) Ma a helyi Karitász csoport által meghatározott célra gyűjtünk.

- Holnaptól, december 2-tól kezdve hétfőtől péntekig szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket a 6.15-kor kezdődő hajnali szentmisékre, utána pedig reggelire hívjuk a gyermekeket és diákokat a verandán. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra további segítők jelentkezését várjuk, feliratkozni a sekrestyében lehet!

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom a betegeket, időseket. Az esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Kérjük, akik szeretnék, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozójukat Karácsony előtt, legkésőbb december 15-ig jelezzék (név, lakcím, telefonszám szükséges).

- Advent szombatjain az esti szentmise elején más-más közösségeink segítségével végezzük a gyertyagyújtást. Köszönjük a Biblia kör részvételét az első alkalomnál, a következő héten december 7-én a Rózsafüzér Társulat gyújtja meg a második gyertyát.

- A karácsonyi pásztorjátékhoz szombatonként 10 órakor lesznek a próbák.

- Már előre hirdetjük kedves Testvéreknek, hogy december 13-15-ig ádventi lelki napokat tartunk a plébániánkon és az óvodában. Vendégünk lesz Császár István atya, a szombathelyi egyházmegye püspöki helynöke.

- Ádvent minden vasárnapján 2014-es falinaptár, kalendárium, képes naptár és igeliturgikus naptár kapható a verandán, a templom előtt pedig az óvoda javára vásárolhatnak meglepetéseket.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben