Advent 1. vasárnapja

2013. november 29.

- Az elmúlt hétvégén 159.150 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-) Ma a helyi Karitász csoport által meghatározott célra gyűjtünk.

- Holnaptól, december 2-tól kezdve hétfőtől péntekig szeretettel hívjuk a kedves Testvéreket a 6.15-kor kezdődő hajnali szentmisékre, utána pedig reggelire hívjuk a gyermekeket és diákokat a verandán. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra további segítők jelentkezését várjuk, feliratkozni a sekrestyében lehet!

- A héten elsőpéntek, napközben látogatom a betegeket, időseket. Az esti szentmise előtt egy órával gyónási lehetőség, valamint a Rózsafüzér Társulat imaórája lesz.

- Kérjük, akik szeretnék, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozójukat Karácsony előtt, legkésőbb december 15-ig jelezzék (név, lakcím, telefonszám szükséges).

- Advent szombatjain az esti szentmise elején más-más közösségeink segítségével végezzük a gyertyagyújtást. Köszönjük a Biblia kör részvételét az első alkalomnál, a következő héten december 7-én a Rózsafüzér Társulat gyújtja meg a második gyertyát.

- A karácsonyi pásztorjátékhoz szombatonként 10 órakor lesznek a próbák.

- Már előre hirdetjük kedves Testvéreknek, hogy december 13-15-ig ádventi lelki napokat tartunk a plébániánkon és az óvodában. Vendégünk lesz Császár István atya, a szombathelyi egyházmegye püspöki helynöke.

- Ádvent minden vasárnapján 2014-es falinaptár, kalendárium, képes naptár és igeliturgikus naptár kapható a verandán, a templom előtt pedig az óvoda javára vásárolhatnak meglepetéseket.

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben