Krisztus király vasárnapja

2013. november 22.

- Az elmúlt hétvégén 196.200 Ft-ot, 10 €-t, 10 USD-t és 31 CHF-t adományoztak a kedves Hívek, teljes összeget a templomépítésre különítettük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Ezen a hétvégén tartjuk az Országos Karitász gyűjtést templomunkban, Szent Erzsébet ünnepét követően.

- Ma, Krisztus Király vasárnapján ünnepeljük a templomunk felszentelésének 70. évfordulóját. Az ünnepi 11 órás szentmisét Barna Máté atya, a domonkosok provinciálisa mutatja be.

- A karácsonyi pásztorjátékhoz hamarosan kezdődnek a próbák. Kérjük hittanos és ministráns gyermekeinket, hogy amennyiben kedvet éreznek az együttműködéshez, mielőbb jelentkezzenek személyesen a hitoktatónál vagy a plébánián!

- Már előre hirdetjük kedves Testvéreknek, hogy adventben december 14-én szombaton családi lelki napot tartunk a plébániánkon. Részleteket a következő héttől hirdetjük.

- 2014-es falinaptár, kalendárium, képes naptár és ige liturgikus naptár kapható a verandán.

- Előre jelezzük, hogy Adventben minden hétköznap 6.15-kor lesz hajnali mise, szombaton és vasárnap a megszokott miserend lesz érvényben.

- Holnap, November 25-én 17 órakor lesz a Hit éve lezárása ünnepi püspöki szentmise keretében a Szent Mihály templomban. Mindenkit szeretettel várunk!

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben