Krisztus király vasárnapja

2013. november 22.

- Az elmúlt hétvégén 196.200 Ft-ot, 10 €-t, 10 USD-t és 31 CHF-t adományoztak a kedves Hívek, teljes összeget a templomépítésre különítettük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Ezen a hétvégén tartjuk az Országos Karitász gyűjtést templomunkban, Szent Erzsébet ünnepét követően.

- Ma, Krisztus Király vasárnapján ünnepeljük a templomunk felszentelésének 70. évfordulóját. Az ünnepi 11 órás szentmisét Barna Máté atya, a domonkosok provinciálisa mutatja be.

- A karácsonyi pásztorjátékhoz hamarosan kezdődnek a próbák. Kérjük hittanos és ministráns gyermekeinket, hogy amennyiben kedvet éreznek az együttműködéshez, mielőbb jelentkezzenek személyesen a hitoktatónál vagy a plébánián!

- Már előre hirdetjük kedves Testvéreknek, hogy adventben december 14-én szombaton családi lelki napot tartunk a plébániánkon. Részleteket a következő héttől hirdetjük.

- 2014-es falinaptár, kalendárium, képes naptár és ige liturgikus naptár kapható a verandán.

- Előre jelezzük, hogy Adventben minden hétköznap 6.15-kor lesz hajnali mise, szombaton és vasárnap a megszokott miserend lesz érvényben.

- Holnap, November 25-én 17 órakor lesz a Hit éve lezárása ünnepi püspöki szentmise keretében a Szent Mihály templomban. Mindenkit szeretettel várunk!

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!
 
Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!


Vissza...

2019. július 12.
Évközi 15. vasárnap
Plébániánk irodája július 19-ig zárva tart. Sürgős esetben a plébánia telefonszámát szíveskedjenek bizalommal hívni.
Bővebben
2019. július 12.
Templomunk liturgikus rendje
„Szeresd Uradat, Istenedet, teljes szívedből, teljes lelkedből, teljes erődből és teljes elmédből, felebarátodat pedig, mint saját magadat.” (Lk 10, 27)
Bővebben
2019. július 12.
Evangélium
„Alázatosak, keressétek az Istent, és szívetek újra éled.” (Zsolt 68)
Bővebben