Évközi 33. vasárnap

2013. november 15.

- Hálával szívünkben szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik részt vettek János atya temetésén, akik bármi módon hozzájárultak annak előkészületéhez, szerevezéséhez és lebonyolításához!

- Az elmúlt vasárnap a Domonkos templomban 238.455 Ft-ot és 20 €-t saját templomunkban pedig 90.165 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, ebből a templomépítésre 38.050 Ft-ot különítettük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Ma vasárnap, 11 órakor a „templomépítő-vasárnapi” szentmisét Pál László atya, a Kismartoni (Eisenstadt) Egyházmegye püspöki helynöke mutatja be. Az Országos Karitász gyűjtést templomunkban a jövő héten, Szent Erzsébet ünnepe kapcsán tartjuk.

- Ma vasárnap, 18 órára szeretettel várjuk a Képviselő Testület tagjait megbeszélésre!

- November 24-én, Krisztus Király vasárnapján ünnepeljük a volt Julianeum jelenlegi Szent Margit temploma felszentelésének 70. évfordulóját. Az ünnepi 11 órás szentmisét Barna Máté atya, a domonkosok provinciálisa mutatja be.

- November 25-én 17 órakor lesz a Hit éve lezárása ünnepi püspöki szentmise keretében a Szent Mihály templomban. Mindenkit szeretettel várunk!

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2019. április 20.
Húsvétvasárnap
Április 26-án, pénteken az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyug- vó testvéreinkért ajánljuk fel. A szent- mise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2019. április 20.
Templomunk liturgikus rendje
Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (április 27.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!
Bővebben
2019. április 20.
Evangélium
„Ezt a napot az Úristen adta: örvendjünk és vigadjunk rajta.” (Zsolt 117)
Bővebben