Évközi 33. vasárnap

2013. november 15.

- Hálával szívünkben szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik részt vettek János atya temetésén, akik bármi módon hozzájárultak annak előkészületéhez, szerevezéséhez és lebonyolításához!

- Az elmúlt vasárnap a Domonkos templomban 238.455 Ft-ot és 20 €-t saját templomunkban pedig 90.165 Ft-ot adományoztak a kedves Hívek, ebből a templomépítésre 38.050 Ft-ot különítettük el. Hálásan köszönjük felajánlásaikat, Isten fizesse meg :-)

- Ma vasárnap, 11 órakor a „templomépítő-vasárnapi” szentmisét Pál László atya, a Kismartoni (Eisenstadt) Egyházmegye püspöki helynöke mutatja be. Az Országos Karitász gyűjtést templomunkban a jövő héten, Szent Erzsébet ünnepe kapcsán tartjuk.

- Ma vasárnap, 18 órára szeretettel várjuk a Képviselő Testület tagjait megbeszélésre!

- November 24-én, Krisztus Király vasárnapján ünnepeljük a volt Julianeum jelenlegi Szent Margit temploma felszentelésének 70. évfordulóját. Az ünnepi 11 órás szentmisét Barna Máté atya, a domonkosok provinciálisa mutatja be.

- November 25-én 17 órakor lesz a Hit éve lezárása ünnepi püspöki szentmise keretében a Szent Mihály templomban. Mindenkit szeretettel várunk!

- Köszönjük mindazoknak, akik adományaikkal, egyházközségi hozzájárulásuk befizetésével és szentmise szándék kérésével is támogatják a templomépítés munkálatait!

Áldott hetet kívánunk minden kedves Testvérünknek!

Vissza...

2024. április 19.
Húsvét 4. vasárnapja
Pénteken a szentmisét plébániánk elhunytjaiért ajánljuk fel. A szentmise után megemlékezést tartunk az altemplomban.
Bővebben
2024. április 19.
Templomunk liturgikus rendje
Szerdán a soproni Szent György templom búcsúünnepe lesz, ezért szerdán nem lesz szentmise a Nepomuki Szent János kápolnában.
Bővebben
2024. április 19.
Olvasmány
„A kő, amelyet az építők félredobtak, íme, az lett szegletkővé.” (Zsolt 117)
Bővebben