Évközi 7. vasárnap

2012. február 19.

- Mai vasárnapi szentmiséink perselyadományait püspöki engedéllyel a templomépítésre különítjük el.

- A templombővítésre, az építkezés mielőbbi elkezdéséhez szánt adományaikat már csekken is eljuttathatják hozzánk. A csekkszelvény megtalálható a verandán és a sekrestyében szentmisék előtt és után, valamint az irodai órák alatt. Köszönjük támogatásukat!

- Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a katolikus iskolák javára. A Győri Egyházmegyében a gyűjtés eredményét esperesi kerületenként az ott működő katolikus intézmények, így nálunk a Szent Orsolya iskola, illetve a Szent Margit Óvoda kapja meg.

- A héten Hamvazószerdával kezdődik a nagyböjti szent idő, mely különös kegyelmet tartogat mindannyiunk lelki újjászületésére. Használjuk ki jól ezt az időt!
Hamvazkodni a Hamvazószerda esti ünnepi szentmisében, valamint a következő hétvégi szentmiséken lehet.

- Jövő vasárnap folytatódik a tavaly megkezdett szentbeszéd-sorozat a parancsokról. A „második öt” (VI.-X.) parancsról a nagyböjti idő 5 vasárnapján keresztül a vasárnap esti ötös szentmisék keretében hallhatunk.
A szentmisék helyszíne egész március 25-ig, Nagyböjt 5. vasárnapjáig az Árpádházi Szent Margit plébániatemplom!
Villa sori Nepomuki Szent János kápolnánkban csak Virágvasárnaptól, április 1-től lesznek újra vasárnap esti szentmisék!

Minden kedves Testvérünknek áldott hetet kívánunk!

Vissza...

2024. május 3.
Húsvét 6. vasárnapja
Jövő vasárnap (május 12.), 18 órakor dr. Pápai Lajos püspök atya előadása lesz „Teremtés és természettudomány” címmel a plébánia Hetény termében. Minden érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!
Bővebben
2024. május 3.
Templomunk liturgikus rendje
Május a Szűzanyának szentelt hónap. A májusi litániát imádkozzuk a szentmisék előtt ¼-ed órával.
Bővebben
2024. május 3.
Olvasmány
„Az Úr megmutatta üdvösségét a nemzetek színe előtt.” (Zsolt 97)
Bővebben