Advent II. vasárnapja

2019. december 6.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. december 8.

- Az országos Karitász gyűjtés alkalmával a kedves Testvérek 172.820 Ft-ot és 100 €-t adakoztak. Isten fizesse meg nagylelkűségüket!

- A hajnali szentmisékre továbbra is szeretettel buzdítom a kedves Testvéreket. A szentmisék után reggelire várjuk a gyerekeket és a diákokat. A reggelikben való segítésre, hozzájárulásra segítők jelentkezését várjuk; feliratkozni a sekrestyében lehet.

- A pásztorjáték következő próbája december 21-én, 10 órakor lesz itt, a templomban.

- Jövő szombaton (december 14.) a Biblia kör végzi a harmadik adventi gyertya meggyújtását.

- Aki szeretné, hogy meglátogassam idős vagy beteg hozzátartozóját az adventi időszakban, legkésőbb december 15-ig jelezze akár itt, a sekrestyében, akár a plébánia irodájában. A betegek látogatásának ideje: december 16., hétfő.

- December 15-én (vasárnap), 18 órakor templomunk Julianeum Énekkara ad adventi-karácsonyi hangversenyt templomunkban. A belépés díjtalan. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk!

- December 18-án (szerda), 18 órakor az Egyetem Közgazdaságtudományi Karának épületében (Erzsébet u. 9.) „A szívekben legyen karácsony” címmel adventi-karácsonyi koncert lesz, melyre szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt.

- Rákász Gergely hangversenyt tart templomunkban december 19-én, 19 órakor. Jegyek elővételben vásárolhatók plébániánk irodájában. Részletek a kihelyezett plakátokon olvashatók.

- Tájékoztatásul jelzem, hogy december 21-én lesz a 2019-es év utolsó „mocorgók miséje”. 2020-ban pedig az első szentmiséjük január 11-én, 16 órakor kezdődik.

 
- A szentmise után a Hetény teremben jövő évi egylapos és forgatható falinaptár, valamint kalendárium vásárolható, szentmisék előjegyeztethetők a jövő évre, az egyházközségi hozzájárulás is befizethető, ill. lehet rendezni a 2020. évi újság előfizetéseket. Az újság előfizetések megrendelése és lemondásának határideje december 15-e.Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben