Évközi 29. vasárnap

2019. október 18.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. október 20.

- Ma a missziók javára tartunk gyűjtés.

- Pénteken (október 25.) az esti szentmisét plébániánk elhunytjaiért, különösen is az altemplomunkban nyugvó testvéreinkért ajánljuk fel. A szentmise után imádságos megemlékezést tartunk az altemplomban.

- Fiatalok és felnőttek részére katekumen csoportot indítunk. Azok jelentkezését várjuk, akik szeretnének megkeresztelkedni, ill. az elsőáldozást és bérmálást pótolni. Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában vagy itt, a sekrestyében lehet. A katekumen csoportba jelentkezetteket megbeszélésre hívjuk október 25-én, 19:00 órára ide, a templomba.

- Az Apor Vilmos Liturgikus Kör szombaton (október 26.) folytatódik az esti szentmise után, a Hetény teremben. Szeretettel várom az érdeklődőket!

- Nepomuki Szent János kápolnában szerdán (október 30.), 18 órakor lesz az utolsó szentmise a 2019-es évben. A téli időszámítás alatt itt, a plébániatemplomban lesznek a szerdai szentmisék.

- Jelzem, hogy a plébániánk irodája szerdán (október 23.) zárva tart.

 
- Vasárnaponként a Hetény teremben: egyházközségi hozzájárulás befizetése.Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben