Évközi 26. vasárnap

2019. szeptember 27.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. szeptember 29.

- Szentírás vasárnapja van. Az ünnep figyelmeztet, hogy különös tisztelettel vegyük kezünkbe a Bibliát, kiemelten is figyeljük és halljuk meg Isten ma is élő, megszólító, kinyilatkoztató és hívó szavát!

- Október a Rózsafüzér hónapja. Minden nap imádkozzuk a rózsafüzért, amelyekre – különösen most, október hónapban – szeretettel hívjuk és várjuk a testvéreket.

- A héten elsőpéntek lesz. Az időseket és a betegeket a szokott időben látogatom. Az esti szentmise előtt, 17:00 órától imaóra lesz a Rózsafüzér Társulat vezetésével, alatta szentgyónási lehetőség.

- A felnőttek részére hirdetett Biblia óra pénteken, az esti szentmise után kezdődik.

- Október 5-én, szombaton, 16:00 órakor ökumenikus dicsőítés lesz a Harkai Evangélikus templomban.

- A Soproni Szent Domonkos templom búcsúja október 5-én és 6-án lesz. Részleteket a faliújságon olvashatnak.

- A jövő évi NEK-ra történő felkészülés jegyében szentségimádást tartunk október 9-én, szerdán, 12:45-13:30 a leendő elsőáldozók részére. Szeretettel várjuk a szülőket és nagyszülőket, valamint a kedves Híveket!

- Fiatalok és felnőttek részére katekumen csoportot indítok. Azok jelentkezését várom, akik szeretnének megkeresztelkedni, ill. az elsőáldozást és bérmálást pótolni. Jelentkezni hivatali időben a plébánia irodájában vagy itt, a sekrestyében lehet. A katekumen csoportba jelentkezetteket megbeszélésre hívom október 25-én, 19:00 órára ide, a templomba.

- A Fidelissima Vegyeskar jubileumi koncertet ad október 5-én (szombat) 18:00 órakor az Egyetem Közgazdaságtudományi Karának épületében (Sopron, Erzsébet u. 9.).

- Plébániánk irodája szeptember 30-án (hétfőn) zárva tart.

- Vasárnaponként a Hetény teremben: szentmisék előjegyeztetése, egyházközségi hozzájárulás befizetése.


Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben