Pünkösdvasárnap

2019. június 7.

TEMPLOMI HIRDETÉSEINK
2019. június 9.

- Június 15-én (szombat) a győri Bazilika-Székesegyházban Megyéspüspök úr áldozópappá szenteli Both Zoltán (Bősárkány), Méry László (SK-Nagymagyar) és Varga Gábor (Mosonmagyaróvár) diakónusokat. Imádkozzunk értük!

- Jövő vasárnap, a 9:30 órai szentmisében Te Deum-ot tartunk. Szeretettel hívom és várom az iskolás gyerekeket és családjaikat, valamint a pedagógusokat!
 
- Előre jelzem, hogy június 17-től (hétfő) 19-ig (szerda) templomunkban és a kápolnánkban nem lesz szentmise.
 
- Június 22-én (szombat) 17 órától szentségimádás lesz templomunkban (NEK). Szeretettel hívom a kedves Híveket! Regisztrálni a NEK honlapján lehet: https://corpusdomini.iec2020.hu/#/esemeny/90
 
- A Lőveri Esték sorozat keretében június 22-én, 19 órakor Bősze Balázs emlékestet tartunk, mely során a szerző verseiből hallunk néhányat, közben pedig a Julianeum Énekkar egyházzenei áhítatot tart. Mindenkit szeretettel hívunk és várunk! A belépés ingyenes.
 
- Szeptember 7-én 10:00 órakor jubiláló házaspárok szentmiséje lesz a győri Székesegyházban. Várják mindazokat, akik 5-10-15-20 stb. éve kötöttek egyházi házasságot. Jelentkezni és adatokat megadni a plébánia irodájában lehet hivatali időben július 29-ig.
 
- Már lehet rendezni a második féléves újság előfizetéseket vasárnaponként a Hetény teremben, illetve hivatali időben, a plébánia irodájában.
 
- Hetény terem: egyházközségi hozzájárulás befizetése, szentmisék előjegyeztetése.


Vissza...

2022. december 2.
Advent 2. vasárnapja
Plébániánk irodája csütörtökön (december 8-án) zárva tart.
Bővebben
2022. december 2.
Templomunk liturgikus rendje
Adventben, hétköznapokon, reggel 6 órakor kezdődnek a hajnali szentmiséink, mely után szeretettel hívjuk reggelire a diákokat.
Bővebben
2022. december 2.
Olvasmány
„Napjaiban az igazság virága nyíljék, és teljes béke legyen a világ végéig.” (Zsolt 71)
Bővebben